Suriye lideri Beşşar Esad BAE’ye ziyaret gerçekleştirdi! | DÜNYA
DOLAR

32,3568$% 0.04

EURO

34,8671% 0.11

STERLİN

40,6216£% 0.06

GRAM ALTIN

2.406,92%0,58

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,52

a

Suriye lideri Beşşar Esad BAE’ye ziyaret gerçekleştirdi!

Suriye lideri Beşşar Esad BAE’ye ziyaret gerçekleştirdi! Dünya gündeminde bomba gibi düşen haber sonrası Gözler Suriye’nin yeni bir politika ile dünya genelinde kabul görmesinin ilk adımı olarak yorumlandı!

Beşşar Esad ZİYARETİ NE ANLAMA GELİYOR!

Uzun süredir savaş bölgesinde olan ve terör gruplarına karşı direnişi ile pes etmeyen Suriye liderinin ziyareti ise yabancı basında oldukça ses getirdi. Daha önce ABD başkanı Trump2ın hedefinde olan ve sayısız kez füze atılan Suriye’ye Joe biden geldikten sonra ABD Suriye’ye karşı savaşçı bir rol almayacağını açıklamıştı, Suriye’ye karşı saldırgan ülkenin ilk başında İSRAİL geliyor. İsrail yakın Zaman’da yine Suriye’ye karşı füzeli̇ saldırı gerçekleştirmişti. İsrail Beşşar Esad yönetimine karşı olduğu belirtmişti..

Suriye lideri Beşar Esad, ülkesinde 11 yıl önce başlayan iç savaşın ardından ilk defa bir Arap ülkesini ziyaret etti.

Cuma günü Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) giden Esad’ın bu ziyareti, Suriye’nin Arap komşularıyla ilişkisini iyileştirmesini sağlayabilir.

Esad ile görüşen BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed al Nahyan, Suriye’nin Arapların güvenliği için kilit bir role sahip olduğunu ve BAE’nin işbirliğini güçlendirmekte istekli olduğunu söyledi.

İki lider hem Suriye’ye insani yardımı hem de ticari ilişkileri görüştü.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Diktatör Putin destekçisi Lukaşenko Rusya’yı destekleyen açıklamalarına devam etti!

HIZLI YORUM YAP