Son Vakit Haber Baş Yazarı Murat Yüksel Babar Fahim Khan ile Imran Khan (Pakistanı) Bir Araya Geldi | DÜNYA
DOLAR

32,3749$% -0.34

EURO

34,7800% -0.14

STERLİN

40,6749£% -0.18

GRAM ALTIN

2.411,63%-0,44

ÇEYREK ALTIN

3.955,00%-0,32

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Son Vakit Haber Baş Yazarı Murat Yüksel Babar Fahim Khan ile Imran Khan (Pakistanı) Bir Araya Geldi

Son Vakit Haber Baş Yazarı Murat Yüksel Babar Fahim Khan ile Imran Khan (Pakistanı) Bir Araya Geldi

 

Son Vakit Haberin Viyana Temsilcisi aynı zamanda baş yazarı Murat Yüksel Babar Fahim Khan ile bir araya geldi. Dayanisma ve Insan Haklari ile Avusturya da ikamet etmekte kendisinden Güncel Haberler alan Murat Yüksel şu sözlere yer verdi ;

Başbakan Imran Khan, birilerinin oyununa geldi ve güvensizlik oylamasıyla devrildi
15.Temmuz Türkiye misali, Pakistan Ülkesi bu durumdan mutlaka zarar alcaktir, kafamizi cevirip bir bakalim bu durum kimin isine geldi veya geliyor.

Pakistan parlamentosu, Başbakan Imran Khan’a güvensizlik oyu verdi. Yetkisizleştirme, bir hafta süren güç mücadelesinin doruk noktasıydı. Yeni başbakanın ne zaman seçileceği belli oldu.
Pakistan parlamentosu, Başbakan Imran Khan’a güvensizlik oyu verdi. Pazar gecesi başkent İslamabad’da bir meclis başkanının yaptığı açıklamaya göre, güven oylamasında 342 milletvekilinden 174’ü Imran Khan ( eski kriket yıldızı) karşı oy kullandı.
Muhalefet lideri Shehbaz Sharif, destekçilerine mücadeleleri için teşekkür etti. Şerif, “Pakistan bu birliği yeniden inşa edecek” dedi.

 

Güney Asya ülkesi sabah saatlerinden beri heyecanla oylamayı bekliyordu. Yüksek Mahkeme, planlanan oylamayı yaklaşık bir hafta önce anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal ettikten sonra Perşembe günü verdi. Daha sonra Cumhurbaşkanı Arif Alvi tarafından parlamentonun feshedilmesi de geri alındı.

 

 

Yorum:
İmran bu oyunun nerden geldigini cok iyi bilmekte ve oynanan bu oyuna pek kişa zaman içerisinde karşi gelecektir, yeni bir seçim için ısrar edecektir ve tekrar Yönetime gelecektir.
Imran Khan Halkin sevdigi istedigi adamdir, Bu gelişimi hep beraber yasayacagiz ve görecegiz, bu devrim olmasaydı sanırım zorunlu bir askeri darbe gelecekti ve buda Pakistana zarar verecekti.Aslinda Muhalefet, yönetimi Imran Khan a teslim etmek isteyecektir.
Unutmayiniz artik Dünya uyandi her oyun kurana bir oyun bozan olucaktir.
————————————————————————————————————-
Sayin Babar Fahim Khan a sorduk düsüncelerimizin dogru oldugunu ve Imran Khanin pek yakinda tekrar Yönetime geleceginden emin oldugunu söyledi.
Biz Yazdik siz takip ediniz…………

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’nin İsrail ile ilişkileri güçlendirmek için çok çalıştığı artık bir sır değil

HIZLI YORUM YAP