Savunma Bakanı Hulusi Akar : Ermenistan Hesabını verecek ! | DÜNYA
DOLAR

32,2584$% 0

EURO

34,6909% -0.1

STERLİN

40,3324£% -0.08

GRAM ALTIN

2.393,49%-0,27

ÇEYREK ALTIN

3.938,00%-0,37

a

Savunma Bakanı Hulusi Akar : Ermenistan Hesabını verecek !

Savunma Bakanı Hulusi Akar : Ermenistan Hesabını verecek !

 

 

 Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Bunların hesabını hem tarih önünde hem de uluslararası hukuk önünde bir gün verecekler” açıklamasında bulundu. Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile de telefonda görüştü.

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ermenistan ordusunun, Azerbaycan’ın Gence şehrine yönelik saldırısına tepki göstererek, “Ermenistan, savaş, insanlık suçu işliyor. Ne uluslararası hukuka ne insani değerlere saygıları var” diye konuştu.

Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yönelik saldırıları ateşkes süresince de devam etti. Onlarca sivil hain saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanı Akar, konuyla ilgili bir açıklama yaptı:

 

“HESABINI VERECEKLER”

Akar, “Bunların hesabını hem tarih önünde hem de uluslararası hukuk önünde bir gün verecekler. Ermenistan, savaş, insanlık suçu işliyor. Ne uluslararası hukuka ne insani değerlere saygıları var.” açıklamasında bulundu.

 

Bakan Akar'dan Ermenistan'a sert tepki: Hesabını vereceklerBakan Akar’dan Ermenistan’a sert tepki: Hesabını verecekler

ORUÇ REİS AÇIKLAMASI

Deniz Kuvvetleri olarak ihtiyaç çerçevesinde araştırma gemilerimize gerekli refakat ve korumayı sağlayacağız

RUS MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile telefonda görüştü. Akar-Şoygu görüşmesinde, Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısı, İdlib ve Libya ile savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu.” Akar, Şoygu’ya, sivil yerleşim yerlerine saldıran Ermenistan’ın buna son vermesi ve işgal ettiği topraklardan çıkarılması gerektiğini aktardı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Almanya ve Fransa’dan Türkiye’nin hamlesi sonrası küstah açıklama

HIZLI YORUM YAP