Rüyamda peygamber efendimizi görmek istiyorum! | DÜNYA
DOLAR

32,5651$% 0.23

EURO

34,9834% 0.02

STERLİN

40,7861£% -0.04

GRAM ALTIN

2.448,05%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,15

a

Rüyamda peygamber efendimizi görmek istiyorum!

Rüyamda peygamber efendimizi görmek istiyorum! Ama nasıl!

Birçok kişi Rüya yolu ile hz.muhammed s.a.v rüyasında görmek ister, bazıları da gördüğünü iddia eder.

Evlatlarım siz hz.muhammed s.a.v rüyanızda gördüğünüzü söyleyebilir hatta ileri gidip bana mesaj verdi diyebilirsiniz. Birçok kişi malesef katılaşmış kalpleri ve kör olan gözleri ile bunu dile getirdiğini bilmeden konuşur. Görmediğini söyleyen olursada hemen bir kılıf bulup kendine kullanır buda şu; şeytan onun gibi görünmez! Doğru peki sen hz.muhammed s.a.v nasıl göreceksin rüyanda! Onun o olduğunu bilmen için tam olarak görmediysen nasıl bileceksin onu? Bunu söylediğiniz vakitte şeyhe sordum der? Peki sen şeyh doğrumu söylüyor nereden bileceksin? Bilemezsin ama bilen bir göz var.

Ben inanan müslüman olan birçok gencin kandırılıyor olduğuna inanıyorum, bütün felaket ve kötülüklerin anası hile ile yalan söylemektir.

Bu gençleri kandırıp deist ve ateist hatta müslüman ama yalan söyleyen haram yiyip içen birisi haline getirenler yine aynı kişiler.

Sebebi açık Allah’tan korkmayan kişilerden öğrenilen din!

Allah’tan korkmayan, farklı yaratılmış kişilerden veya sıfatlardan korkar, bunlar şan, şöhret, para Allah’tan korkmayan kişinin kalbine bu korkular dağılır ve kişi bunlardan korkmaya başlar.

Bu yüzden ki bazen hoca ve şeyh denilen vasıfsız kişilerin öğretileri sizi kandırmak içindir, hatta bu insanların hatası gün yüzüne çıkınca inkar ederler tıpkı Mısır’da olan kahinler gibi mevkilerini ve paralarını kaybetmemek için sizide buna alet ederler, bunlar öldükleri zamanda bunu şu sözlerle ifade eder dili, kendi uydurduğumuz yalana inandık ve helak olduk. Kiymetli kardeşlerim illahi ve keramet sahibi Allah’tan başkası değildir.

Siz her sakallıyı hoca derseniz kendinize zulm edersiniz, bakın bazı sohbet alimi olan kişiler alim derken sohbette dili ile ikna eden kişi demek, karabasan cin kavimine denk geldiklerini onları sıktığını iddia eder, efendim dua okuyorum gitmiyor der, işte şarlatan olan böyle bir sohbet verirse ondan uzaklaşın, çünkü bu kavim dua doğru okunduğu vakit oradan uzaklaşır.

Kadim dinlere bağlı bazı din adamları vardır, hatta bunlardan bazıları hristiyan olanlara karşı savaş açmış, incil denen bir kitap olmadığını bunu bozuk olduğunu dile getirir, çok eski dine bağlı bu kişiler İslam dini içinde nüfus sahibi oldular, peygamber soyundan geldiklerini söyleyen bu kişiler, sırf soydan dolayı kendilerine uydurma hadis ile Arapları öven sözler sarf etmiştir, oysa Kur’an’ı Kerim’de araplar için kötü ayetlerde vardır, bunu ayıran tek çizgi ise mumin olmaktır. Yani peygamber soyundan gelene torpil hiç olmadı. Çünkü hepiniz Allah’ın nurundan yaratıldı, hepiniz Hz. Adem a.s soyundan olduğunuza göre bu konuda tartışmak ahmaklık oluyor.

Özet vermek gerekirse kim ki Hz Muhammed s.a.v gördüğünü söylerse yalan söyleme ihtimali çoktur. Sizi başka ne ile kandıra bilirler! Unutmayın şeytan hep bir eksik ile rüyanızda olur, onun eksikliğini anlamak için nizam bilmek gerek. Nizam ise gözün zikridir. Göz ile zikretmeyen rüyanın derece ve manasını bilmez.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rusya’dan son dakika Doğu Akdeniz açıklaması! Güney Kıbrıs’tan Türkiye’ye hadsiz iftira

HIZLI YORUM YAP