Rusya ile ABD arasında penis krizi, ABD uçağı Rus üssü yankının 'da havada penis çizdi! | DÜNYA
DOLAR

32,4695$% 0.07

EURO

34,8983% 0.39

STERLİN

40,7593£% 0.42

GRAM ALTIN

2.433,47%-0,20

ÇEYREK ALTIN

4.018,00%-0,61

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Rusya ile ABD arasında penis krizi, ABD uçağı Rus üssü yankının ‘da havada penis çizdi!

Rusya ile ABD arasında penis krizi, ABD uçağı Rus üssü yankının ‘da havada penis çizdi!

Rusya ile ABD arasında penis krizi, ABD uçağı Rus üssü yankının ‘da havada penis çizdi! Sosyal medyada gündem olan konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Açıklamada ise ABD uçağının penis çizmesinin kasıtlı olmadığını belirtiliyor.

ABD UÇAĞI HAVADA PENİS ÇİZDİ, PUTİN ÇİLEDEN ÇIKTI!

ABD Hava Kuvvetleri Sözcüsü Ryan Goss, olayın kasıtlı bir şekilde yapılmadığını söyledi. ABD uçağının Suriye yakınlarında RUS hava üssüne yakın bölgede bunu yapması konusunda açıklamada bulunan, ABD Hava Kuvvetleri Sözcüsü Yüzbaşı Ryan Goss yaptığı açıklamada, olayın ‘kasti’ olmadığını söyledi.

, “Doğu Akdeniz’de faaliyet gösteren KC-135 Stratotanker (RAKE71), görev sırasında birden fazla farklı uçuş rotasında ilerledi. Bu ayarlamalar ve hareketler özellikle yapılmış gibi görünüyor olabilir. Ancak pilotun da birimimizin de böyle bir niyeti yok. Biz bunu araştırmaya devam ederken, USAFE-AFAFRİKA, AMC [Hava Hareketliliği Komutanlığı] ve Hava Kuvvetleri, en yüksek profesyonellik ve havacılık standartlarını korumaya devam edecek” dedi.

Hava Hareketlilik Komutanlığı’nın üst düzey sözcüsü Hava Kuvvetleri Albay Damien Pickart da gazeteye, ajansın olayla ilgili ayrıntılar için mürettebatı sorguya çektiğini, ancak uygunsuz hareket ettiklerine inanmadığını söyledi.

İngiliz basınında bu haber ‘Rusya’yla dalga geçtiler’ şeklinde kendine yer bulurken, ABD basını da olayın Rus üssü yakınlarında gerçekleştiğine dikkat çekti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Selman’ın Erdoğan’la görüşmesini dikkat çeken fotoğraf! Recep Tayyip Erdoğan Çaresiz!

HIZLI YORUM YAP