Selman’ın Erdoğan’la görüşmesini dikkat çeken fotoğraf! Recep Tayyip Erdoğan Çaresiz! | DÜNYA
DOLAR

32,3496$% 0.3

EURO

35,1215% -0.04

STERLİN

41,0894£% 0.15

GRAM ALTIN

2.304,85%1,21

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Selman’ın Erdoğan’la görüşmesini dikkat çeken fotoğraf! Recep Tayyip Erdoğan Çaresiz!

Selman’ın Erdoğan’la görüşmesini dikkat çeken fotoğraf! Recep Tayyip Erdoğan Çaresiz!

Selman’ın Erdoğan’la görüşmesini dikkat çeken fotoğraf! Recep Tayyip Erdoğan Çaresiz! Bu alt kısımda gördüğünüz fotoğraf Suudi basınından , ne için derseniz Tabii Selman için..

Bu Fotoğrafta ne görünüyor? Yorumları size bırakıyorum. Benim dikkat çekeceğim noktaya sonra geleceğim. 

Görüldüğü üzere Selman denen meczup basına bu fotoğrafı servis ediyor. Çaresi gibi görünen Erdoğan resmi. Yani ona mahkum.. Daha öncesi ‘de var bunun. Diğeri ‘de Selman’ın trol grubunun Erdoğan’ı dilenci kılığına sokması ve Türk bayrağına hakaret etmesi..

Bu Kepazelik Türkiye’ye yapılmıştır! Suudi medyası Erdoğan’ı dilenci gibi gösterdi!

Şimdi bu fotoğrafa bakan Suudi iş adamları veya halkı sizce bizim için ne düşünür? Doğru Erdoğan ona biat etmiş gibi duruyor değil mi? Resme bakınca böyle..

Diğer husus ise iletişim başkanlığımız yani Fahrettin Altun konuyla ilgili hem de iki konuyla alakalı tek kelime açıklama yapmadı. Dışişleri bakanı ses çıkardı mı? Ondada ses yok. Osmanlı tokadı vuruyoruz ya alın Osmanlı tokadı vurulacak bir ülke..

Bana göre Osmanlı değil ‘de Türk tokadı gerek. Aylardır ses çıkmadı bunla ilgili. Bizim medyanın hali ise içler acısı yok mu içinizde bir babayiğit bu ne rezilliktir diyecek? Buna karşı çıkacak.

Erdoğan’ı seviyor gibi görünen kişileri bir kenara bırakıyorum gerçekten sevseler bu resmin servis edildiğini gün ortalığı ayağa kaldırırlar.

Peki ya Devleti gazeteciler yada vekiller? Siz orada devleti temsil etmiyor musunuz? Çıkıp o kürsüden bunun hesabını sormuyorsanız o aldığınız para size haramdır. Erdoğan’ı sevseniz ‘de sevmeseniz ‘de böyledir. 

Bunu eleştirmeyen kişi ‘de ne bileyim.. Benim zoruma gidiyor. Önce Dilenci sonrasında bu resim çok manidar..

Bunu dünya görüyor bir biz görmüyoruz.. Olan ise devlete oluyor. Bu Türk makamına yapılan saygısızlık er geç sorulur. Sorulmalı..

Biz Türkler töresine bağlıyız. Başa edilen hakaret dışardan geliyorsa hep birlikte ses çıkaracağız tıpkı o  Amerikalı trump denen kişiye çıkardığımız gibi..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kiev kapkara bir sabaha uyandı! Rus güçleri kritik altyapı tesislerini 40 seyir füzesiyle imha etti, Bombalıyorlar!

HIZLI YORUM YAP