Kudüs Müslümanların olur mu? Mehmetçik Kudüs'e gitse fetih gerçekleşir mi? | DÜNYA
DOLAR

32,4494$% -0.13

EURO

34,7403% -0.69

STERLİN

40,5608£% -0.63

GRAM ALTIN

2.436,73%0,03

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Kudüs Müslümanların olur mu? Mehmetçik Kudüs’e gitse fetih gerçekleşir mi?

Kudüs Müslümanların olur mu? Mehmetçik Kudüs’e gitse fetih gerçekleşir mi?

Kudüs Müslümanların olur mu? Mehmetçik Kudüs’e gitse fetih gerçekleşir mi? sosyal medya içerisinde olan bir grup hatta Taksim’de toplanan bir grup cahilin Mehmetçik Kudüs’e seslenişini duyduk, cahillik diyorum bunun sebebini islam-i olarak açıklayacağım..

Zalim İsrail Devletinin Filistin’de yapmış olduğu zulmü görüyoruz, daha öncede açıkladığım gibi Filistin’de olan şeyh bozuntuların topraklarını satması ile birlikte İsrail devleti hak talebi etmişti burası önemli olsa da bu konuya daha önce değindiğimiz için farklı bir konu olan savaşalım mı? yoksa Mehmetçik Kudüs’e gitse fetih olur mu ona bakacağız..

Hz. Ömer r.a Kudüs’ü fetih ettiğinde 20 bin kişilik bir ordu varken, karşısında olan düşman ordusu ise 200 -250 bin civarında olmasına rağmen fetih etmiştir, Sayıya baktığınız zaman neredeyse 20,-15 katı bir orduyu yenmişti, Tabii bu illaki askeri bir zeka getirmeyeceği gibi Allah’ın yardımı ve isteği ile olmuştur. Sonra yine İslam dünyasında ayrışmalar oluyor başkaları alıyor, sonra tekrar fetih ediliyor, sonra yeniden Müslümanlar dağılıyor ve bugün baktığınız zaman İsrail Devletinin eline geçmiş oluyor.

ve sonra bir takım hikayeler ile birlikte Mehmetçik Kudüs’e sesleri peki gerçekten bu kadar aciz mi bu Müslümanlar diğer değişle bu kadar cahil mi bu Müslüman denilen toplanan grup, kesinlikle cahil, ona destek olan’da ondan daha cahil..

Şimdi birisi diyecek ki Filistinliler toprak satmadı gibi bir takım ucuz kelimeler dökecekler oysa tarihi kayıtlara bakarsanız hangi tarikatın nasıl toprak sattığını göreceksiniz..

  • Şâzelîlik
  • HALVETİYYE

tarikatına bakarsanız nerede nasıl büyüdüğünü ve bugün nasıl bir durumda olduğunu görüsünüz, kısacası kendileri para içinde, iftarlar yapmakta olan kişilerdir. Filistin mi umurlarında dahi değil bir takım göz yaşı ile gaz alıyorlar.. Aynı bizde olan tarikat liderleri gibi.

Ne anlatıyorsun ulan sen?

Ben demiyorum bakın Allah’ın peygamberi olan Hz. Muhammed s.a.v ne diyor bakalım?

Ankara Tabip Odası'ndan Filistin protesto kalabalığına pandemi tepkisi: Ölüyoruz, kendini bilmezlere ceza yazılmadı!

Sünen-i Ebu Davud
4297… Sevban (radiyallahu anh) ‘dan rivayet edildiğine göre Rasûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:
“Yakında milletler, yemek yiyenlerin (başkalarını) çanaklarına (sofralarına) davet ettikleri gibi size karşı (savaşmak için) biribirlerini davet edecekler.”
Birisi:
“Bu, o gün bizim azlığımızdan dolayı mı olacak?” dedi.
Rasûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem) ;
“Hayır, aksine siz o gün kalabalık fakat selin önündeki çerçöp gibi zayıf olacaksınız. Allah düşmanlarınızın gönlünden sizden korkma hissini soyup alacak sizin gönlünüze de vehn atacak” buyurdu. Yine bir adam:
“Vehn nedir, ya Rasûlullah?” diye sorunca,
“Vehn, dünyayı (fazlaca) sevmek ve ölümü kötü görmektir” buyurdu.

Peki şimdi bu hadise bakarak Mehmetçik Kudüs’e gitse ne olur ben cevap vereyim dünyanın en güçlü ordusu ‘da olsanız bölük, pörçük olduğunuz için yenilirsiniz..

Diğer yandan İsrail ile onca ortaklıkları olan devletler var bu devletin çoğu ‘da Müslüman devletler.. Bunun içinde Türkiye’de var.

Dağılmış olan ve tarikatlara bölünmüş olan bu Müslümanlar tükürse İsrail’de göl olur fakat, bunun olmaması mümkün değil, çünkü tarikatlarda bakıldığında Fatiha okuyarak ebabil bekliyorlar vallahi bu yunan mitolojisinden daha pis bir alışkanlık, Sen ayağa kalktın ‘da mı ebabil gelsin ahmak, farkında değil ki ebabil değil ama ondan daha beteri olan Peygamber Efendimizin dediği gibi çel, çöp olmuşuz ama tarikat liderlerine bakarsanız bundan bahsetmezler, etse de üzerine alınmaz, çünkü kendileri her akşam Nuhut okuyarak İsrail devletine beddua ediyorlar..

Filistin devletini bırakın Müslümanların tek bir beyanı var mı? Yok

Birlik var mı? Yok

ne var gaz alma projeleri ey İsrail, roket atarım, kendine gel gibi sözde tehditler.

Timsah göz yaşları ile toplumun gazını alan bu şirk içinde olan kavimler ve kişilerin tek amacı ‘da ıslama en büyük darbedir.

Bugün ebabil gelse de emin olun İsrail devletini es geçip Müslümanları parçalar. Çünkü tarikatlara adanmış olan insanların Alalh ile arasına set olduğunu varsayan bu para düşkünü sümüklü şeyhler İsrail devletinin ekmeğine yağ sürüyor..

 

son olarak İsrail devleti içinde acaba Müslüman varmı?

evet var bir çok komutanı ‘da tarikata bağlı olduğunu söyleyen ve İsrail devleti için elinden geleni yapacağı ve beyanlarda bulunan kişiler..

Kısacası Kudüs elbet Müslümanların olabilir fakat bu sayı ile değil imanla olur.

sufilerin

şiilerin

farklı mezhep ve inançların olduğu bu dünyada bunu yapmak mümkün değil, çünkü herkesin Allaha inanışı ve Allah için düşünceleri farklı.

Meal ve farklı görüşlerin olduğu İslam dini içinde kuran ve sünnete sarılmadan hiçbir şey elde edilmez.

edilse kendi topraklarında bunlar yaşanır mıydı? Yaşanmazdı elbette!

Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve bakın dünyaya birlik olan tek bir Müslüman devlet içinde halkı ile barışık olan, toplumu refah sahibi olan tek bir toprak parçası var mı?

Şimdi seslenin o sahte evliyalara, sahte kerameti olanlara seslenin ve çağırın Kudüs’ü kurtarsın.

Kurtara bilir mi

Hayırrrrr

neden kendi toprağında aç gezen evliya olmaz.. kendi yurdunda kendi çevresinde canı yanan olmaz ‘da onun için..

Şimdi bizim müptezel tarikat öğrencileri gelecek sen kafirsin diyecek, yok kardeşim ben senden öteyim 🙂

Kısacası tarikatlar İslam’ın önünde olan en büyük barikatlardır! ( ehli sünnet olanlar hariç ) ehli sünnet olan bir kaç tarikat var ama bunların sayılar inanın o kadar az ki… 

  • Uygun Türklerine bakın ve Çin devleti içinde olan tarikatlara bakarsanız onlara asla zarar gelmediğini görürsünüz neden diye düşünmeniz gerek, ilk defa duydunuz değil mi Çin’de Müslüman tarikatlar var yahu cidden var ama bunlar asla uygun Türklerine ve Müslümanlara yapılan zulme ses çıkarmazlar şeyh heytt demediği sürece..
  • Hindistan hatırlıyorsunuz değil mi yakılarak ölenleri, hatta Müslümanları orada  çok fazla tarikat var ama devletin başında olan kişi tarikatlara gider o tarikat liderleri ‘de ona sarılarak gülerek poz verirler.. kısacası ses etmezler o tarikata bağlı olanlar ama sorsanız hepsi Allaha inanıp cennete gideceğini düşünen kişiler..
  • daha ağır olanı da var Mevlana türbesinin kimin tarafından yapılığına bakın, daha ağır olanı da var Rusya’da Çeçen olanlara bakın sofilerden kendilerine değil mi evet derler, bunlar ehlisünnet görse gırtlağını keser.. neden mi? nedeni çok belli değil mi tarikat demek itaat demektir,  bu Sofi diyenlerin bugün neden sessiz kaldığını gördünüz mü ben gördüm bunu emin olun birçok kişi okuyacak ama eminim Allah birilerine gerçek  olanı görmesini yine kesecektir..

Adil olan Allah.. bazılarının önüne böyle set koyar ki Kahhar ismi tecelli etsin.

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Lübnan’dan İsrail’e roket saldırısı, Lübnan roket atanları göz altına aldı!

HIZLI YORUM YAP