Lübnan'dan İsrail'e roket saldırısı, Lübnan roket atanları göz altına aldı! | DÜNYA
DOLAR

32,4570$% -0.11

EURO

34,7442% -0.68

STERLİN

40,5839£% -0.58

GRAM ALTIN

2.437,28%0,06

ÇEYREK ALTIN

4.043,00%-0,19

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Lübnan’dan İsrail’e roket saldırısı, Lübnan roket atanları göz altına aldı!

Lübnan’dan İsrail’e roket saldırısı, Lübnan roket atanları göz altına aldı!

Lübnan’dan İsrail’e roket saldırısı, Lübnan roket atanları göz altına aldı! Ajanslara son dakika olayı olarak aktarılan bilgi ile birlikte İsrail Devleti roketlerin nereden atıldığını tespit etti, Lübnan devleti ise roket atanları tespit ederek göz altına aldığını doğruladı.. roketlerin İsrail’in kuzeyindeki Celile bölgesindeki sahil kesimine doğru atıldığı belirtildi.

Atılan roketlerin ise henüz bir can kaybına sebep olmadığı bilgisi verilirken, İsrail devletinin tepkisi üzerine roket atanlar, Lübnan devleti tarafından göz altına alındı! Öte yandan Lübnan basını, ülkenin güneyindeki Sur kentinde Filistinlilerin yaşadığı Reşidiye Mülteci Kampına yakın bölgeden İsrail’e yönelik roket atışı yapan kişi veya kişilerin güvenlik güçlerince gözaltına alındığını aktardı.

Kaç kişinin gözaltına alındığı ve Lübnan vatandaşı olup olmadığına dair henüz bilgi verilmedi.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar Lübnan devletine destek olurken, Göz altına alındığını öğrendikten sonra tepki verdikleri görüldü, bazı sosyal medya kullanıcıları ise  Lübnan devletinin İsrail devletine karşı yapılan bu tutumun şiddeti daha fazla gerdiğini öne sürdü.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dünya genelinde en çok aşı yapan ülkelerin sıralaması belli oldu Türkiye kaçıncı sırada!

HIZLI YORUM YAP