IŞİD hangi siyasiyi hedef tahtasına koyarsa koysun saldırı Türk milletine yapılmıştır sayılır! | DÜNYA, GÜNDEM
DOLAR

32,4971$% 0.02

EURO

34,8503% -0.37

STERLİN

40,6914£% -0.3

GRAM ALTIN

2.450,64%0,60

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • IŞİD hangi siyasiyi hedef tahtasına koyarsa koysun saldırı Türk milletine yapılmıştır sayılır!

IŞİD hangi siyasiyi hedef tahtasına koyarsa koysun saldırı Türk milletine yapılmıştır sayılır!

Başlayalım mı? Hadi başlayalım, dün sosyal medya ‘da İmamoğlu’na suikast son anda engellendi vb haberler ortaya çıktı sonra emniyet bu tarz kişileri yakalamadık inanmayın dedi, sonra ortalık tuz duman vay efendim algı çalışması yapıyorsunuz, vay sen kimsin ki sana operasyon yapsın IŞİD vb. üzücü mide bulandırıcı açıklamalar, sonra bakan Soylu açıklama yaptı böyle bir şey olsa da açıklamayız vb açıklamalar geçelim şimdi bu olayları ‘da şu Ak parti içinde olan Troll ordusuna bakmak lazım ağızlarından pislik ve kaos akan bu grup zaten çoğu eski fetö hesabı olduğu için ben ciddiye almıyorum ama bakıyorum ciddiye alan kişiler var, hepiniz benim için şeref yoksunusunuz neden mi, İmamoğlu yada bir başkası hiç fark etmez, saldırı yapılsa kimin işine yarar? Böyle bir saldırı bugün Ak partili bir kişiye yapılsa kimin işine yarar? Hadi birileri bu belgeleri almış ama servis etmeden zaten bakanlık bilgisine sunulmuş sebebi ‘de ne olur ne olmaz diye, yahu daha dün İŞID sayın Cumhurbaşkanının kızını tehdit ederken herkes kenetlenirken bugün bir başkası hedef olunca mı algı çalışması oluyor.

İşte batının ‘da tam istediği bu zaten toplumda nabız ölçmek?

Ben deyim İmamoğlu veya daha öncede oldu CHP liderine PKK saldırısı son anda engellemişti bunu kim yapar kim kime neden al sana dış güç sen kendi meslektaşını düşünmeyen siyasi aynı eylem sana da olabilir ne sanıyorsun ki? Ona var bana yok sende Radikal İslamcı ihvancılar için hedeftesin neden mi çünkü sende gidip, Osmanlı heykellerine saygı ile bakıyorsun tarih diye tapınmıyorsun ama radikal İslamcı örgütler seni tapıyor diye lanse ediyor.

Kıymetli vekiller veya bakanlar bu halk sizi oraya bir birinizle kavga edin diye getirmedi bu toplumun değerlerine saygı gösterin geliştirin, ekonomik olarak bizden ne alırsanız alın ama aç yatmayalım, hukuk ve adalet sahibi olun, dinimize, örfümüze saygı duyun diye geçti, bir birinizle uğraşın, yalan, yanlış haber yapın diye seçmedi yazıklar olsun hepinize.

Bunca utanmazı Cumhurbaşkanı 600 çıkardı ulan belki içinde 3,5 adam çıkarda topluma yararı olur diye benim gördüğümü Cumhurbaşkanı veya başkası görmüyor mu cidden Erdoğan yalnız hatası var mı tabii var ama hatası beni ilgilendirmez ben tercihimi sandıkta yaparım nasılsa.

Bunca siyasi adam kravatlı okumuş adam sokak kavgası, meyhane kafası ile devlet yönetmeye çalışması ne iğrenç bir durumdur, Bir belediye başkanına suikast olsa sevinecekler var ülkede bunu yapmalarda kusura bakmayın  Ak parti içinde yumuşmuş devletine bir nebze olsun faydası olmamış kişilerden ibaret, hiç mi devlet anlayışınız, devlete bakışınız yok, bu kadar iğrenç olmak zorunda mısınız hani bunun için mi seçildiniz sanıyorsunuz?

Daha dün gibi hatırlıyorum, PYD orduları sınırımızdan geçerken Erdoğan’a küfür ederek geçti ulan bu kim diye sosyal medyada yazdık birinizde çıkıp o terörist için tek mesaj yazmadınız neden? Çünkü sizin işiniz devlete millete sahip çıkmak değil sadece koltuk, o koltuk sizi unutur ama devlet unutmaz, Milet’te unutmaz.

Bunca rezil için ciddi bizim ekonomiden önce bu siyasi kafaları temizlememiz lazım, Sevgili ak partili veya CHP li arkadaşlar vekiller o millet siz kavga edin diye seçmedi sizi, he bunun için seçende var, cebinde beş kuruşu olmayan, sermayesi olmayan bir grup içinde böyle kabadayılık yapan siyasetçi elbet önemli çünkü onun için bir gelecek düşüncesi yok ama bu ülkenin gençleri için sizin sabah akşam deyim yerindeyse İY gibi çalışmanız lazım çalmadan. çırpmadan!

Kendinize gelin devlet sizin değil bu milletin değeridir yeri gelince kararını verir. ama görüyorum ki Ak parti ilk seçimde küvetli bir tokat yer bu nasıl bir ilerleyiş nasıl bir acemilik, devlet adamlığı.

Olsun yada olmasın sizin çıkıp Ekrem İmamoğlu’na saldırı yapılırsa bize yapılmış sayarız demeniz beklenirken vay algı yapmışlar vay efendim bak emniyet açıklama yapmış vay efendim şöylede tam bir sokak ağızı!

Ciddi manada toplumsal olarak hepimizin hastaneye kapatıp abi bir sene çıkarmasınlar..

Ersoy k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Troller Ekrem İmamoğlu suikastına inanmadı!

HIZLI YORUM YAP