IŞİD | Baykuş Haber
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

IŞİD Haberleri

IŞİD ile mücadele koalisyonu: Kuzey Irak’ta düşen helikopter koalisyona ait değil IŞİD ile mücadele koalisyonu: Kuzey Irak’ta düşen helikopter koalisyona ait değil
IŞİD Türkiye’de altı kente silah gömdü, Kasım Güler İtiraf etti! Bakan Süleyman açıklama yapmadı! IŞİD Türkiye’de altı kente silah gömdü, Kasım Güler İtiraf etti! Bakan Süleyman açıklama yapmadı!
IŞİD operasyonu EYP sorumlusu Türkiye’de yakalandı! IŞİD operasyonu EYP sorumlusu Türkiye’de yakalandı!
IŞİD saldırısında 5 asker öldü, 20 asker yaralandı Suriye medyası duyurdu! IŞİD saldırısında 5 asker öldü, 20 asker yaralandı Suriye medyası duyurdu!
“Bağdadi’ye referansla IŞİD’li olan 60 kişiden bazıları Urfa’da yaşıyor!” “Bağdadi’ye referansla IŞİD’li olan 60 kişiden bazıları Urfa’da yaşıyor!”
Son dakika Sefter Taş ve Fethi Şahin’in katledilme görüntülerini servis eden Ömer Yetek tahliye edilmiş! Son dakika Sefter Taş ve Fethi Şahin’in katledilme görüntülerini servis eden Ömer Yetek tahliye edilmiş!
Taliban terör örgütü kontrolündeki Afganistan’da bombalı saldırılar: 2 ölü Taliban terör örgütü kontrolündeki Afganistan’da bombalı saldırılar: 2 ölü
İki askerin yakılma fetvasını verdiği iddia edilen IŞİD kadısı Gaziantep’te kuş satıyor İki askerin yakılma fetvasını verdiği iddia edilen IŞİD kadısı Gaziantep’te kuş satıyor
Cübbeli Ahmet Selefiler için ne diyor? Cübbeli Ahmet Selefiler için ne diyor?
Bakan Soylu’dan Yunus Durmaz ile ilgili önergeye kısa yanıt: İntihar etmiştir, IŞİD’in emirinin iletişim verilerini kim sildi? Bakan Soylu’dan Yunus Durmaz ile ilgili önergeye kısa yanıt: İntihar etmiştir, IŞİD’in emirinin iletişim verilerini kim sildi?
#KemalizmYokOlacak diyen İhvancı, IŞİD ve terörist gruplar twitter trend çalışması deşifre edildi #KemalizmYokOlacak diyen İhvancı, IŞİD ve terörist gruplar twitter trend çalışması deşifre edildi
Ekrem İmamoğlu IŞİD açıklaması gündemimiz ‘de pandemi var bu tehdit ilk değil gerekeni iç işleri bakanı yapar! Ekrem İmamoğlu IŞİD açıklaması gündemimiz ‘de pandemi var bu tehdit ilk değil gerekeni iç işleri bakanı yapar!
İsmail Küçükkaya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na suikast olayını anlattı! Pelikancı medyanın yalanı ortaya çıktı! İsmail Küçükkaya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na suikast olayını anlattı! Pelikancı medyanın yalanı ortaya çıktı!
IŞİD hangi siyasiyi hedef tahtasına koyarsa koysun saldırı Türk milletine yapılmıştır sayılır! IŞİD hangi siyasiyi hedef tahtasına koyarsa koysun saldırı Türk milletine yapılmıştır sayılır!
Ak Troller Ekrem İmamoğlu suikastına inanmadı! Ak Troller Ekrem İmamoğlu suikastına inanmadı!
Süleyman Soylu’dan İmamoğlu’na suikast ihbarıyla ilgili açıklama açıklamayız! Süleyman Soylu’dan İmamoğlu’na suikast ihbarıyla ilgili açıklama açıklamayız!
İstanbul TEM DEAŞ operasyonu İstanbul TEM DEAŞ operasyonu