Ak Troller Ekrem İmamoğlu suikastına inanmadı! | GÜNDEM
DOLAR

32,3810$% 0.19

EURO

35,0435% -0.14

STERLİN

40,9828£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,52%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.993,00%-0,24

a

Ak Troller Ekrem İmamoğlu suikastına inanmadı!

Süleyman Soylunun açıklama yapmasını belemeden paylaşım yapan Algıcı sosyal medya hesapları algı yaptıktan sonra İç işleri bakanın Soylunun açıklama yapmasının ardından bazı mesajlarını sildiği ve bazı Ak partili vekillerin ise algıya malzeme olduğu görüldü.

Türkiye’de olan aslında tüm siyasilerin DAEŞ için hedef olduğunu unuttular, radikal İslamcıların ise ilk hedefi Atatürkçüler.

Emniyetin açıklaması ise henüz bir operasyon yapılmadığını ama tüm terör unsalar için operasyonlar yaptıklarını belirlediler, Ekrem İmamoğlu için suikast yapacak olan herhangi bir kişi veya terör mensubu henüz yakalanmadığını bildirdi, bunun üzerine Süleyman soyluda açıklama yaptı, bu tarz şeyler engellenir ama açıklanmaz.

NE OLMUŞTU

 

İsmail Saymaz İçişleri Bakanlığı yetkilileriyle yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı.

Saymaz, “İstihbari duyum alındığını söyledi. Uyarı yapıldığını söyledi. Ani bir şey değil. Genel bir duyum olarak ilettiler”  dedi.

İçişleri Bakanlığı yetkilileri görüşen İsmail Saymaz, yetkililerin eline 15 gün önce bir istihbari not ulaştığını doğruladı.

Doğrudan bir suikast olgusu olmadığını belirten bakanlık yetkilileri, sadece Ekrem İmamoğlu’nun isminin geçmediğini ve farklı isimlerin de istihbari notta yer aldığını İsmail Saymaz’a açıkladı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kılıçdaroğlu: Erdoğan’a Madem peygamber ocağı neden çocuklarını göndermedin askere?

HIZLI YORUM YAP