Ellen DeGeneres Ekrana Veda Ediyor! | DÜNYA
DOLAR

32,3609$% -0.06

EURO

34,8500% 0.14

STERLİN

40,6486£% 0.13

GRAM ALTIN

2.378,28%-0,76

ÇEYREK ALTIN

3.921,00%-0,40

a

Ellen DeGeneres Ekrana Veda Ediyor!

ABD’nin NBC kanalında 19 yıldır gündüz kuşağının en önemli ismi olan Ellen DeGeneres; son dönemlerde çıkan programın bitme iddialarını doğruladı ve gelecek yıldan sonra programını yapmayacağını açıkladı. Kendi adını taşıyan “The Ellen DeGeneres Show”la ABD reytinglerinde büyük başarılar elde eden DeGeneres; 61 kez Gündüz Kuşağı Emmy Ödülü’nün de sahibi oldu.

Uzun yıllardır bu şovu yaptığını ve artık bir meydan okumaya ihtiyaç duyduğunu söyleyen Ellen; yaratıcılığını göstereceği başka alanlar denemek istediğini belirtti. Şovun ne kadar iyi olup olmadığının, bu kararda önemli olmadığını belirten tecrübeli sunucu ve komedyen; kendisi adına bir değişikliğin zamanının geldiğini söyledi.

Reytingler Düştü

Son dönemde çalışanlarına hakaret ve taciz iddialarıyla da gündeme gelen Ellen DeGeneres; bu iddialar nedeniyle aleyhinde başlayan kampanya nedeniyle gönderilmesi beklenmekteydi. Ancak reytinglerinin de son dönemde düştüğü öğrenilen Ellen’ın, bu sebeple programının yayından kaldırılacağı iddiaları da önemli ölçüde duyulmakta. Reyting düşüşünün sebebi olarak taciz ve hakaret söylentileri ana sebep olarak gösterilse de; genel kanının programın eskimeye başladığı yönünde olduğu biliniyor.

Uzun yıllar e2 kanalında da Türkçe dublajlı olarak yayınlanan The Ellen DeGeneres Show; Türkiye’de de hayran kitlesi olan bir program. Ayrıca Ellen DeGeneres’ın Oscar sunumundaki performansı ve LGBTİ haklarındaki öncü rolü de; tüm Dünya’daki en popüler isimlerden biri olmasını sağladı. 63 yaşındaki yıldız ismin, kariyerine yeniden komedyenlikle devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsrail’den gelen yolculardan PCR testi istenecek,13 ülkeden gelen yolcular için ise PCR testi yapılmayacak!

HIZLI YORUM YAP