İsrail'den gelen yolculardan PCR testi istenecek,13 ülkeden gelen yolcular için ise PCR testi yapılmayacak! | DÜNYA
DOLAR

32,5162$% -0.08

EURO

34,9749% 0.37

STERLİN

40,8161£% 0.55

GRAM ALTIN

2.432,68%0,40

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,56

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • İsrail’den gelen yolculardan PCR testi istenecek,13 ülkeden gelen yolcular için ise PCR testi yapılmayacak!

İsrail’den gelen yolculardan PCR testi istenecek,13 ülkeden gelen yolcular için ise PCR testi yapılmayacak!

İsrail’den gelen yolculardan PCR testi istenecek,13 ülkeden gelen yolcular için ise PCR testi yapılmayacak! İsrail Devletin Filistin ülkesine yapmış olduğu saldırılar ve Kudüs’te olan savaş sebebi ile Türkiye İsrail’den gelen kişilere PCR testi yapacak, daha önce listede olan İsrail listeden çıkarıldı!

HANGİ ÜLKEDEN GELEN TURİSTLER TÜRKİYEYE GİRİŞTE PCR TESTİ YAPMAYACAK?

Hong Kong, Çin, Vietnam, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Tayland, Güney Kore, Japonya, Birleşik Krallık, Letonya, Lüksemburg, Ukrayna ve Estonya’dan gelen yolculardan PCR test sonucu sunmaları istenmeyecek” denildi.

Bir çok kişi ve uzman ise bunun bir felakete yol açacağını, yaz aylarında Türkiye’de vaka sayılarının oldukça artacağını ve geri dönüşü olmayacak şekilde olacağını belirtirken, Turizm bakanlığı ve sağlık bakanlığı ise karar için önceden açıklamada bulunarak kararın uygulanacağı ve Hükumet olarak karar verdiklerini dile getirdiler.

UZMANLAR UYARIYOR!

Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise F1 ve FİFA şampiyonlar ligi finalini Türkiye’den alarak farklı ülkeye alınmasına sebep olurken, gelişmelerinden ardından ise  uygulamalar aynı şekilde devam edileceği bilgisi geldi. Bazı ülkeler ise Türkiye’den gelen Turistlerin geldiklerinde test yaptırmaları gerektiğini ve dikkat etmesi gerektiğini savundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kudüs Müslümanların olur mu? Mehmetçik Kudüs’e gitse fetih gerçekleşir mi?

HIZLI YORUM YAP