BM'den kritik Gazze açıklaması: 'Çatışmalar derhal durdurun' | DÜNYA
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • BM’den kritik Gazze açıklaması: ‘Çatışmalar derhal durdurun’

BM’den kritik Gazze açıklaması: ‘Çatışmalar derhal durdurun’

BM’den kritik Gazze açıklaması: ‘Çatışmalar derhal durdurun’ Filistin’e yapılan saldırılara tepkiler gelmeye devam ediyor, İsrail Devletinin başlatmış olduğu her seçim ve zorda kaldığında yaptığı zulme dünya sessiz kalmıyor. Bazı ülkeler ise İsrail için ambargo uygulamanın ‘da açılmasını istiyor. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ise “Yeryüzünde bir cehennem varsa o da Gazze’deki çocukların hayatları” çağrısı yaptı.

İSRAİL DEVLETİ HUKUKA AYKIRI HAREKET EDİYOR

İsrail devletinin bölge içerisinde yetkisi olmadığını duyuran BM sekteri bu saldırıların ve ihlalinin durmasını istedi. Acilen ateşkes imzalanmasını gerektiğine değinen BM temsilcisi “Savaş binlerce Filistinliyi evsiz bıraktı, 50 binden fazla kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı” dedi.

Konuyla İlgili Bir Çok Devlet İsrail Devletinin Saldırısını Kınadı!

İsrail devleti başkanı Binyamin Netanyahu uzun süredir yolsuzluklar ile adı anılıyor, İsrail’de hukuka müdahale etmek isteyen diktatör Binyamin Netanyahu dinci bir grubun desteğini alarak hareket ediyor, Yapmış olduğu yolsuzluk mahkemeleri ve davalarının sürdüğü her yıl ise Filistin bölgesinde bazı eylemler ve şiddet olaylarına izin veriyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AP’nin Türkiye raporunda ‘Bozkurtlar’ terör listesine giriyor!

HIZLI YORUM YAP