Aliyev ve Çeçenler neden Rusya'ya destek oluyor! Şaşırdınız mı? | DÜNYA
DOLAR

32,4839$% -0.07

EURO

34,8813% 0.05

STERLİN

40,7113£% -0.12

GRAM ALTIN

2.419,40%-0,09

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Aliyev ve Çeçenler neden Rusya’ya destek oluyor! Şaşırdınız mı?

Aliyev ve Çeçenler neden Rusya’ya destek oluyor! Şaşırdınız mı?

Aliyev ve Çeçenler neden Rusya’ya destek oluyor! Şaşırdınız mı? Dünya gündemine bomba gibi düştü Rus lider Putin ‘in Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş..

Ukrayna halkını bu arada kutluyorum ülkesinin toprak bütünlüğü için savaşan genç yaşlı herkes destansı bir zafere ulaşacaklarına eminim.

Burada tüm Müslüman bölgeler için şu soru soruldu çeçenler ve Aliyev..

İki grubun lideri de Rus yanlısı olduğunu belirtti ama unutmayın Azerbaycan halkı Aliyev gibi düşünmüyor aynı zamanda Çeçenlerin şuaınki komutanın bir Rus subayı gibi olduğunu herkesçe biliniyor.

ALİYEV İLK SİNYALİ UZUN ZAMAN ÖNCE VERDİ!

Hatırlarsanız Aliyev Ermenistan savaşında Rus ‘ya ile masaya oturdu o masada Türkiye’nin olmasını bekleyen başta şahsım büyük bir olaya şahit oldu masada Türkiye yoktu.. Gerçi Türk halkı Aliyev’i sevdiğinden değil Azerbaycan halkını sevdiği için her zaman destek olmuştur.

Gelelim Çeçenlere direnişi ile nam salmış bu grup bugün Rusya yanlısı ama öteden beri böyle bir durum bu çeçen liderin Rus subayı gibi konuşması ve Putin ile samimi olması şaşırtıcı değil çünkü tüm çeçen birliğinin belini büktü.. atalarını ‘da sattı bu şahsiyetsiz.

NE OLACAK!

Unutmayın Aliyev masada büyük tehlike ve kendi çıkarından başka hiçbir şey düşünmez sırtını Rusya’ya dayamıştır. Bu hep böyle olacak ve eminim Azerbaycan halkı ona gerekeni sandıkta verecektir.

Çeçen direnişçilere gelince hepiniz satıldınız arkadaşlar. Hiç biriniz şehadet için değil Rusya için öleceksiniz.

Gelelim Ukraynalı kahramanlara

Sizlerle gurur duyuyorum, ülkesi için savaşan ve ölmeyi göze alan sizler asla unutulmayacaksınız, Kadınlar, çocuklar, kızlar, yaşlı amcalar teyzeler hepiniz bu pisliğe bulunmamış dünyanın oyununu anlatacaksınız ve daha sağlam kalkacaksınız.

Umarım bu savaş biran önce biter ve kazanan halkı ile birlik olan Ukrayna devleti olacaktır.

Sizin için dua ediyorum. Kazanan Ukrayna’ya halkı olacak.

Rus halkı savaş istemiyor, Azerbaycan halkı savaş istemiyor, dünya savaş istemiyor..

Türkiye derhal Rusya ile ilişkilerini gözden geçirmelidir.. hatta geçirmesin 50’ya yakın askerimizin şehit edilişi gözlerimin önünde hesap sormalıydı..

Ramazan Kadirov bu arada tarikatçı .. unutmayın islam dinin ‘de öldürmek yoktur, zalime bel bağlamak yoktur, mazluma silah çekmek yoktur, Bu kadirov bu kadar zalim.. Haberiniz olsun..

Ersoy k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rusya’ya ait askeri kargo uçağı düştü, tüm askerleri öldü

HIZLI YORUM YAP