Rusya’ya ait askeri kargo uçağı düştü, tüm askerleri öldü | DÜNYA
DOLAR

32,5904$% 0.31

EURO

35,0386% 0.17

STERLİN

40,8528£% 0.12

GRAM ALTIN

2.458,46%0,93

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%0,22

a

Rusya’ya ait askeri kargo uçağı düştü, tüm askerleri öldü

Rusya’ya ait askeri kargo uçağı düştü, tüm askerleri öldü: Katil Rusya’nın Ukrayna işgalinde kayıpları devam ediyor, Putin için Rusya Halkı sokaklara çıkarak savaşın durmasını istediği ve Putin için istifa sesleri yüklemeye başladı.

Putin Yeni Adolf Hitler

Son dakika: Rusya’ya ait AN-26 tipi askeri kargo uçağının, Ukrayna’nın doğusunda yer alan Donbass bölgesinin yakınındaki Voronej kentinde düştüğü ve tüm mürettebatın yaşamını yitirdiği açıklandı.

Rusya’nın Ukrayna’da ilerleyişi devam ederken, Ukrayna’nın doğusunda Rusya sınırında yer alan Donbass yakınındaki Voronej kentinde Rusya’ya ait AN-26 tipi askeri kargo uçağının düştüğü bildirildi.

BAKANLIK DUYURDU

Rusya Savunma Bakanlığı’na bağlı Batı Askeri Bölgesi tarafından yapılan açıklamada, “24 Şubat’ta Voronej Bölgesi’nde askeri teçhizatın taşınmasına yönelik planlı uçuş sırasında Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri’ne ait An-26 uçağı düştü. Mürettebat yaşamını yitirdi” denildi.

Açıklamada, uçağın teknik bir nedenle düştüğü ifade edilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

RUS YETKİLİLER OLAYI DOĞLADI!

Düşen uçak ile ilgili ise geniş çaplı araştırma yapılacağı bildirilirken, Rusya halkının savaşı durdurması için Putin’e tepkileri sokaklara indi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ukrayna dünya kamuoyuna duyurdu: Hostomel işgalci Rusya’dan geri alındı! Rus kuvvetler yok edildi

HIZLI YORUM YAP