Ak Partinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis görüştü! Erdoğan'ın gözlerinin içini güldüren buluşma! | DÜNYA
DOLAR

32,4534$% -0.12

EURO

34,8087% -0.49

STERLİN

40,6440£% -0.43

GRAM ALTIN

2.443,26%0,31

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%-0,36

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Ak Partinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis görüştü! Erdoğan’ın gözlerinin içini güldüren buluşma!

Ak Partinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis görüştü! Erdoğan’ın gözlerinin içini güldüren buluşma!

Ak Partinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis görüştü! Erdoğan’ın gözlerinin içini güldüren buluşma! Ebedi dostumuz ve sınır komşumuz olan Yunanistan Başbakanı ile Cumhurbaşkanı ve Ak parti genel başkanı Erdoğan’ın görüşmesinin samimi ve sıcak geçmesi dikkat çekti, İki liderin yüzlerinin gülmesi dikkat çekerken, Uzun süre sonra Erdoğan’ın gözlerinin içinin gülmesi ise görülmeye değerdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçimin ‘de yeniden aday olacağı ve MHP’de desteğini alacağı belirtilmişti, Seçim öncesi yapılan dostluk mesajlarının önemine dikkat çekiliyor.

AK PARTİ VE MHP SEÇMENİ GÖRÜŞMEDEN MEMNUN!

Binlerce kişinin görüşmeyi ve gündemi sosyal medyadan takip etmesi ise Ak parti seçmeninin Yunanistan ile dostluk kurulmasına sıçak bakması olarak yorumlandı!

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, İstanbul’a geldi.

Miçotakis’i taşıyan uçak, saat 12.00’de Atatürk Havalimanı’na indi.

AYİNE KATILDI

Miçotakis önce, Fener Rum Patrikhanesi’nde Ortodoksluk Bayramı vesilesiyle

GÖRÜŞME BAŞLADI

Miçotakis ayinden sonra patrikhaneden ayrıldı.  Miçotakis Vahdettin Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la buluştu. Erdoğan, burada Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen yemek, 14.00’te başladı.

NELER KONUŞULDU

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine dair konuların yanı sıra güncel jeopolitik gelişmeler ile Rusya-Ukrayna savaşının yansımaları dahil bölgesel ve uluslararası meseleler ele alındı.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısıyla değişen Avrupa güvenlik mimarisinde Türkiye ve Yunanistan’ın özel bir sorumluluk taşıdığına işaret edilen görüşmede, iki ülke arasında iş birliğinin artmasının ve pozitif gündeme odaklanmanın karşılıklı ve bölgesel faydaları üzerinde duruldu.

Görüşmede, Türkiye ile Yunanistan arasındaki anlaşmazlıklara rağmen, iletişim kanallarının açık tutulması ve ikili ilişkilerin iyileştirilmesi konusunda mutabık kalındı.

Buluşmadan kareler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak partili Cumhurbaşkanı Erdoğan Siloam yazıtını İsrail’e veriyor! Çok yanlış adım çok!

HIZLI YORUM YAP