TOGG Ön siparişler ne zaman alınacak? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.438,36%0,10

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,05

a

TOGG Ön siparişler ne zaman alınacak?

TOGG Ön siparişler ne zaman alınacak? Elektrikli otomobil olan Togg için önemli açıklama geldi Bir çok kişinin beklediği aracın ön siparişlerinin 2023 yılında alınacağı belirtildi.

TOGG Ön siparişler ne zaman alınacak?

Togg ön siparişlerini şubat 2023 yılında başlayacağı belirtildi. Mart 2023 yılında ise araçların yollarda olması bekleniyor. TOGG aracının bakanlıklar ve belediyeler ile millet vekillerinin kullanılması söz konusu. Bir çok belediye ve devlet görevlilerin yerli arabayı kullanıp, kullanmayacağı ise belli değil.

Ak partinin Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg İtalya’da üretilmiyor, Yani bu kadar da ahlaksızlar. Biz bu robotik sistemi yurt dışından alamaz mıyız? Bunun yanında bu robotik sistemler belki kısa bir süre sonra ülkemde de üretilir hale gelecek. Bizim yerli ve milli noktasında da olay sadece bununla kalmayacak tabii. İHA, SİHA, Akıncı üretimi de görülmeli. Bay Kemal de bir kere gitmiş oraya galiba ama buna rağmen adam hala yalan söylüyor. Temel efendi de gitmiş o da yalan söylüyor; yeterli değil filan diyor. Yani bunları anlamak mümkün değil. Mesela BMC’nin zırhlı araçları var. Şu anda buna benzer birçok alanda, ağır sanayide, ileri teknolojide fabrikalarımız var. Bunlarla beraber gümbür gümbür inşallah yola devam ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kıbrıs’ta yasadışı bahis sitelerinin kripto paralarını bozan kişinin Vural Erdem olduğu iddia edildi

HIZLI YORUM YAP