Tiktok Reklam Gelirlerini Tiktok Pulse ile kullanıcılarına dağıtacak! Tiktok'tan nasıl para kazanabilirim? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5904$% 0.31

EURO

35,0386% 0.17

STERLİN

40,8528£% 0.12

GRAM ALTIN

2.458,46%0,93

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%0,22

a
  • Baykuş Haber
  • TEKNOLOJİ
  • Tiktok Reklam Gelirlerini Tiktok Pulse ile kullanıcılarına dağıtacak! Tiktok’tan nasıl para kazanabilirim?

Tiktok Reklam Gelirlerini Tiktok Pulse ile kullanıcılarına dağıtacak! Tiktok’tan nasıl para kazanabilirim?

Tiktok’tan nasıl para kazanabilirim?; Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya paylaşım uygulaması olan Tiktok kullanıcılarına Titok Pulse ile yeni para kazanma kapılarını açtı . Tiktok 1000 abone ‘ye ulaşan kullanıcılar için canlı yayın özelliği ile kullanıcılarına başka kullanıcılardan gelen hediyelerin canlı yayıncılarla anlaşmaları ile değişen fiyat ile beraber paylaşım sağlıyordu şimdi ise Tiktik Pulse ile reklam gelirlerini de paylaşacağını duyurdu…

Son yıllarda yaşanan salgın ile birlikte sosyal medya ve internet kullanım alışkanlıklarımızın artması ile beraber sosyal medya platformu olan Titokun da kullanımı ülkemizde ve dünya da oldukça popüler hale geldi. Bu popülarite o kadar arttı ki artık kendi rakipleri bile tiktok’u taklit etmeye başladılar ve bu şekilde bu piyasada yön ve söz sahibi haline geldi.

Ancak TikTok, ‘pasif kullanıcı’ olarak nitelendirilen ve yalnızca video izleyen kullanıcıların video çekmesini istiyor. Bu doğrultuda YouTube içeriklerine benzeyen bir stratejiye geçme kararı alan şirket, video çeken kullanıcılarına daha fazla para kazandırmayı hedefliyor.

Belirli bir takipçiye ulaşan kullanıcılar artık aldığı reklamlarla ürün tanıtımı yaparak para kazanabiliyor. TikTok da bu takipçi sayısını biraz daha düşürerek para kazanan kullanıcı sayısını arttırarak her takipçisini video çekmeye teşvik etmek istiyor.

Reklam gelirlerini 50-50 dağılım olarak böleceğini duyuran TikTok kullanıcı deneyimini önemsiyor.

Çekilen videolar, ‘en iyi videolar’ kategorisine girerse platformun reklamlardan aldığı gelirlerin bir kısmı içerik üreticilerine verilecek. İlk olarak Amerika’da kullanıma sunulacak bu özellik henüz ülkemizde aktif değil.

TİKTOK PULSE’TAN  NASIL PARA KAZANA BİLİRİM ? 

Öncelikle içerik üreticilerinin çektiği videoların en iyi videolar arasında %4’lük bir kesime girmesi gerekiyor.

Video sahiplerinden 1000 takipçisi olanlar, ‘Markalı Görev’e katılabilecek.

Videolar uygun sıralamada yer alırsa kullanıcılar gelir elde edebilecek.

İlk olarak 100.000 takipçisi olan kullanıcılar üzerinde yapılacak bu yenilik bir süre sonra 1.000 takipçili kullanıcılar tarafından da kullanılabilecek.

Kaynak : www.Baykushaber.com/Teknoloji

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ZAZA TV YÖNETİMİ TANINMIŞ İŞ İNSANI OSMAN BAYLAZ’I ANKARA’DA ZİYARET ETTİ

HIZLI YORUM YAP