'M1X' Mac Mini 'Önümüzdeki Birkaç Ayda' Piyasaya Sürülmesi Bekleniyor | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

‘M1X’ Mac Mini ‘Önümüzdeki Birkaç Ayda’ Piyasaya Sürülmesi Bekleniyor

Bloomberg’den Mark Gurman , Apple’ın “önümüzdeki birkaç ay içinde” yeni bir tasarıma ve daha hızlı bir “M1X” Apple silikon işlemciye sahip güncellenmiş üst düzey bir Mac mini’yi piyasaya sürmesinin beklenebileceğini bildirdi.

Power On bülteninin en son yayınında Gurman, daha önce ek bağlantı noktalarına sahip yeni bir tasarıma sahip olduğu bildirilen yeni bir üst düzey “Mac mini”nin “önümüzdeki birkaç yıl içinde mevcut Intel “Mac mini”nin yerini almasının beklenebileceğini yazıyor. ay.” Bu, muhtemelen yeni “Mac mini”nin bu sonbaharda yeniden tasarlanan 14 ve 16 inç MacBook Pro’larla birlikte piyasaya sürülebileceği anlamına geliyor. Gürman’ın yazdığı gibi:
Geçen sonbaharda, Apple Silicon yongalarına geçiş için ilk Mac üçlüsünün bir parçası olarak şirket, eski Mac mini tasarımını M1 işlemci ile güncelledi. Mac mini, video akışı gibi daha temel görevler için kullanılır, ancak birçok kişi onu bir yazılım geliştirme makinesi, sunucu olarak veya video düzenleme ihtiyaçları için kullanır. Apple bunu biliyor, bu yüzden Intel modelini etrafta tuttu. Pekala, bunun önümüzdeki birkaç ay içinde üst düzey bir M1X Mac mini ile ortadan kalkmasını bekleyin. Güncellenmiş bir tasarıma ve mevcut modelden daha fazla bağlantı noktasına sahip olacak.

Apple’ı sızdıran Jon Prosser , Mayıs ayında yaklaşmakta olan Mac mini’nin nasıl görünebileceğinin görüntülerini paylaştı ve bu görüntülere göre, iddiaya göre dahili Apple kaynaklarından alınan görüntülere dayanarak, yeni ‌Mac mini‌ bir “pleksiglas” üst ve bir manyetik güç bağlantı noktasına sahip olacak. Yeni “Mac mini”nin de ek bağlantı noktalarına sahip olduğu söyleniyor.

Bu sonbaharda Apple, iPhone 13 , Apple Watch Series 7, yeni bir iPad mini , güncellenmiş bir temel iPad , yeni AirPod’lar ve tamamen yeniden tasarlanmış 14 ve 16 inç MacBook Pro’lar dahil olmak üzere birçok yeni ürünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor . Gurman’ın bugünkü yeni raporlamasıyla Apple, tamamen odaklanmış bir Mac Apple silikon etkinliğinde yeni “Mac mini” ile birlikte yeni MacBook Pro’larını piyasaya sürebilir. Apple geçen yıl Kasım ayında M1 Apple silikon çipine odaklanan bir etkinlik düzenledi .

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

WhatsApp: Sohbet mesajı dolandırıcılığı yapmak için kullanılan 90 binden fazla bağlantı keşfettiler

HIZLI YORUM YAP