League of Legends Hacklendi! League of Legends Şifrelerini sıfırlayın Hacked! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,2834$% 0.03

EURO

34,7444% -0.02

STERLİN

40,3913£% 0

GRAM ALTIN

2.400,52%0,02

ÇEYREK ALTIN

3.946,00%0,02

a

League of Legends Hacklendi! League of Legends Şifrelerini sıfırlayın Hacked!

League of Legends Hacklendi! League of Legends Şifrelerini sıfırlayın Hacked! Hackerlar bu seferde dünyaca ünlü firmaya sızdı! Milyonlarca kişinin şifrelerinin çalınması ihtimaline karşı firma tüm ekibi seferber etti.

Duyurular yapıldı! League of Legends şifrelerini sıfırlayın!

Hacker grubu şifreleri ele geçirmek için bulut sistemine sızdı buradan bir çok veriyi çekerek ele geçirdi. Firma oyuna giren kişilerin şifreleri değiştirmesini istedi. Bir çok şifre farklı şekilde şifrelense de kullanıcılar uyarılıyor.

Şirket ayrıca, erişilip erişilmediğini görmek için 2011 yılına ait, karma ve tuzlanmış kredi kartı numaralarını da içeren yaklaşık 120.000 işlem kaydını inceliyor.

“Bu kayıtlarla ilgili ödeme sistemi Temmuz 2011’den beri kullanılmıyor ve bu tür ödeme kartı bilgileri o zamandan beri hiçbir Riot sisteminde toplanmadı. Etkilenen oyuncuları bilgilendirmek ve korumak için uygun önlemleri alıyoruz.” şirketin blog yazısını okur. Soruşturmamız devam ediyor ve oyuncuları korumak için gerekli tüm adımları atacağız.”

Riot Games, bu tür bir güvenlik sorununu önlemek için iki güvenlik özelliği daha uygulamaya çalışıyor: geçerli bir e-posta adresiyle e-posta doğrulama ve hesapta yapılacak herhangi bir değişiklik için iki faktörlü kimlik doğrulama.

Şirket, tüm Kuzey Amerika müşterilerinin kendilerini hileli oyunlara veya gelecekteki hesap hırsızlığı girişimlerine karşı korumak için parolalarını değiştirmelerini şiddetle tavsiye ediyor.

Baykushaber.com/ Teknoloji Haberleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

En ucuz telefon fiyatları 2023

HIZLI YORUM YAP