İsrail'den getirilen yazılımları casuslar nasıl getiriyor! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4543$% -0.12

EURO

34,7756% -0.63

STERLİN

40,5852£% -0.58

GRAM ALTIN

2.435,82%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.041,00%-0,24

a

İsrail’den getirilen yazılımları casuslar nasıl getiriyor!

İsrail’den getirilen yazılımları casuslar nasıl getiriyor! Bu konuda dikkatli olmak gerek görüldüğü üzere bugün dahi İsrail ve farklı devletlerin yazılımlarını bir takım ajan ve vatan haşinleri Türkiye’ye getiriyor.

Bu konuda aslında uzun yıllardır araştırma yapıyorum kısaca herkesin anlayacağı tarz ‘da bunu anlatmak bizim görevimiz.

Bir fetö yabancı şirketler aracılığı ile Türkiye’de onlarca şirketin kurulmasına destek oldu, bakarsanız Yurtdışından onlarca firma özellikle bilişim tabanlı kurulduğunu göreceksiniz. Burada olan açıktan FETÖ son derece fazla yararlandı çünkü amacı bilişimi elinde tutmak, dinleme yapmak özel şirketler aracılığı ile öğrenebilmekti.

Özellikle bilişime önem vermesinin sebebi ise şu: Bir çok kuruma elini kolunu sallayarak giremez fakat bilişim testleri konusunda o firmaya rahatlıkla girerek bilgileri rahatlıkla görebilir, Yazılımları yerleştirebilirdi.

Bunu fetö/pyd lideri çok iyi şekilde yaptı.

Darbeden sonra o firmaların akıbeti ise merak konusu ama bugün bile Türkiye’ye yurtdışından getirilen yazılımlar TEHLİKELİ.

Kemal Kılıçdareoğlu’dahi dinlediler bu ülkede hatta Cumhurbaşkanı danışmanını dinlediler bunların haberleri gördük, peki bu yazılımları Türkiye’ye getiren ve o firmalar iel anlaşma yapan kişiler hakkında soruşturma açıldığını ben duymadım.

Bu Türkiye için son derece kritik, yarın bir çok sonuçların ama kötü sonuçların olacağını göreceğiz.

Bu konuda adım atılması ise kimleri zor durumda bırakacak, bana göre adım atmayan kararı almayan herkes bu konudan şüpheli olarak görünecek ve görünmeli çünkü devletin hassas kişileri dinlenmeye hatta dolandırılmaya çalışıyorsa buna sessiz kalan kurumlarda çalışanların tamamı sorumlu olmalıdır.

FETÖ ve tarikatçı grupların etkisi devam ediyor. Görüldüğü üzere Türkiye’de siyasal İslamcılar her ne olursa olsun liderlerine sahip çıkıyor ve kötü olumsuz olaylara sessiz kalarak görmezden geliyor, örnek vermek gerekirse bu ülkede bir müptezel tacizci tecavüzcü şeyh dahi mahkeme dışında müritleri tarafından bekleniyor. Bu kötü senaryoları görüyoruz, peki fetö denen vatan haininin sizce yetiştirdiği, Atatürk ve Türkiye, Türk düşmanları sizce geri adıma atar mı yoksa saklanır ve sesiz kalır mı..

evet kalır.

Bu konuda mutlaka devletimizin daha önce fetöyü övmüş tüm kişileri derhal devletten dışlamalı ve yargılamalı adil şekilde canlı yayınlarda bu yargılamaları herkes takip etmeli ki bir daha bu ülkede kimse kandırılmasın aldatılmasın..

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tv100 Sitesi’nde İllegal Bahis Sitesi Reklamı Rezaleti!

HIZLI YORUM YAP