iPhone 13 Modellerinde Eski Modellerden Farklı Olarak Gürültü Engelleme Özelliği Yok | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • TEKNOLOJİ
  • iPhone 13 Modellerinde Eski Modellerden Farklı Olarak Gürültü Engelleme Özelliği Yok

iPhone 13 Modellerinde Eski Modellerden Farklı Olarak Gürültü Engelleme Özelliği Yok

Apple, launched  cihazlarını öncekilerden daha iyi hale getiren çok sayıda yükseltme ile birkaç ay önce yeni iPhone 13 modellerini piyasaya sürdü. Ancak, eski iPhone modellerinin yeni iPhone 13 modellerine kıyasla parladığı bir yön var gibi görünüyor. Bu doğru. Apple, önceki tüm iPhone modellerinde bulunan bir özellik olan en yeni iPhone 13 modellerinde telefon görüşmeleri için gürültü engelleme özelliğini kaldırdı. Başlangıçta bir hata olduğu düşünülen, şimdi Apple Destek aracılığıyla Apple’ın iPhone 13 modellerinde gürültü engellemeyi kaldırdığı keşfedildi.

Telefon Görüşmelerinde Gürültü Engelleme iPhone 13 Modellerinde Yok Ama Tüm Eski Modellerde Var

Bir kullanıcı, Apple Destek ile yaptığı konuşmayı Twitter’da ( 9to5mac aracılığıyla ) paylaştı. Kullanıcıya göre “Apple ve kıdemli bir danışmanla aylarca çalıştıktan sonra, sorunu çözmek için bir güncelleme beklememi söyledikten sonra, sorunla ilgili bir güncelleme aldım ve görünüşe göre, düzeltilmeyecek ve gürültü önleme kasıtlı olarak devre dışı bırakıldı. bu cihazlar belirtilmemiş nedenlerle.”

Bununla ilgili bir güncellememiz var. Telefon Gürültü Engelleme iPhone 13 modellerinde mevcut değildir, bu yüzden Ayarlar’da bu seçeneği görmüyorsunuz.

Buna ek olarak, kullanıcı iPhone 13 modellerinin telefon görüşmeleri için gürültü engelleme desteği sunup sunmadığını sorduğunda, Apple Destek ekibi şu yanıtı verdi:

Bu doğru. Desteklenmiyor. Bu özellikle ilgili geri bildirimde bulunmak isterseniz, lütfen şu adresi ziyaret etmekten çekinmeyin: apple.com/Feedback .

Apple Topluluk Uzmanı, kullanıcıyı, kullanıcıların iPhone’daki ses ayarlarını yapmasına olanak sağlayacak bir makaleye yönlendirdi. Ancak ironik olan, iPhone 13 kullanıcılarının özelliğin ayarlarını bulamamış olması. Bununla birlikte, artık yeni modellerde telefon görüşmeleri için gürültü engelleme özelliğinin olmadığını biliyoruz. Bununla birlikte, tüm eski iPhone modellerinin yaptığı gerçeği göz önüne alındığında, Apple’ın neden mevcut amiral gemisi akıllı telefonlarından çıkarmaya karar verdiğini merak ediyoruz. Potansiyel olarak şirket, özelliğin önemli olmadığını düşünüyor. Ancak şirketin tekrar gürültü iptali ekleyip eklemeyeceği konusunda bir bilgi yok.

Hepsi bu kadar arkadaşlar. Telefon görüşmelerinde gürültü engelleme özelliği olmayan iPhone 13 modelleri hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yorumlarınız ile düşüncelerinizi öğrenmemize izin verin.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ukrayna’da bakanlıkların internet siteleri hacklendi! Saldırı ‘da Rus Hacker izi!

HIZLI YORUM YAP