Facebook bu makaleyi okumadınız uyarısı neden gösteriyor? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Facebook bu makaleyi okumadınız uyarısı neden gösteriyor?

Facebook bu makaleyi okumadınız uyarısı neden gösteriyor? Yakın zamanda faaliyete geçecek mesaj ile karşılaşacak kullanıcılar şimdiden bu makaleyi okumadınız uyarısı uyarısı aldığını merak ediyor, konunun açıklaması haberimiz’de

Kullanıcıların bir makaleyi okumadan paylaştığının önüne geçmek isteyen Facebook yönetimi insanların bilmeden paylaşacağı kötü amaçlı yazılım ve sözlerin önüne geçmek istiyor, diğer yandan propaganda yapılmasının önüne geçmeyi hedefliyor.

Facebook pop-up olarak uygulamaya alacağı yöntem ile kullanıcıların makaleyi okuyup, okumadığını soracak.

Okumadığınız bir makaleyi paylaşmak üzeresiniz uyarı olacak kullanıcıların dikkat etmesi gereken ise farklı bir hizmete ve kötü niyetli mesajları kabul ettiği için eğer kişi isterse makaleyi paylaşabilecek ve paylaşan kişi makaleden sorumlu olacak. Hesabınız kötü amaçlı bir makaleyi paylaşırsa hesabınız Facebook tarafından kapatılabilir.

Twitter’da benzer bir yöntem ile propaganda yağan hesapları deşifre etmeye başlamıştı, Yanlış bilgilerin paylaşılmasının önüne geçilecek. Android kullanıcılarının yüzde 6’sı üzerinde test edileceğini söyledi.

Twitter da daha önce yaptığı açıklamada benzer bir uygulamayı başlattığını duyurmuştu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

iPhone’un Instagram uygulamasını kilitledi sebebi, 14 yaşında olan genç!

HIZLI YORUM YAP