Deli Mi Ne ve YEİSSO Kavga etti, Mahkemelik oldular! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Deli Mi Ne ve YEİSSO Kavga etti, Mahkemelik oldular!

Deli Mi Ne ve YEİSSO Kavga etti, Mahkemelik oldular! İki ünlü fenomenin olayı hayranlarını üzdü, Karaköy’de bir mekanda gerçekleşen olayı dijital oyun severlerdi üzdüğü kadar internete yakın olan kişilerde üzüntü oluşturdu.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ!

İddia ‘ya göre iki ünlü ismin Karaköy’de yaşadığı olayın Pubg mobil çekimleri sırasında ufak bir gerginlik yaşaması ile başladı. Karaköy’de bir parti’de ikilinin yine karşılaştığı ve kavga ettiği belirtildi.

YEİSSO ise Sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı.

YEİSSO deli mi ne

26.03.2022 tarihinde pubg mobil aşk ve savaş final günü için Karaköy’de bir mekanın locası kapatılmıştı bizler de davetliydik. Mekana girdiğimde aras şenyüz beni masasına davet etti. Aramızda sohbet ederken deli mi ne adlı şahıs beni kolumdan tuttu bir şeyler söyledi, Aras Şenyüz de sıkıntılı yok bizden bunlar dedi ve deli mi ne de bana dik dik bakarak masadan ayrıldı. Sohbetimiz bittiğinde ise gömültüden duyamadığım için delimine nin yanına gittim. ” az önce gürültüden dediğini duymadım bir şey diyordun” dedim kendisi beni ensemden tutup alaycı bir tavırla “ben sana bir şey demem ancak güler geçerim” dedi ben de üslubunu beğenmediğim için ve olay kızışmasın diye ” eywallah” deyip gittim. Yaklaşık 10-15 dakika sonra yanımda bulunan Ozan Temizkan’a tokat attı. Ayırmak için geldiğimde ise çato lakaplı şahıs suratıma yumruk attı. Kendime gelmeye çalışırken delimine sol gözümün üstüne çam şişe fırlattı ve şişe suratımda kırıldı. Elinde cam parçalarını gördüm üstüme doğru geldiğini fark edince ölüm korkusuyla geri çekildim.

YEİSSO deli mi ne

Arkadaşlar merak etmeyin, darp raporumu alıp hukuksal süreci başlattım. Konu hakkında çok soranlar oluyordu ve böyle bir şeyi bilmeniz gerektiğine inanarak paylaşımımı yaptım. Destekleriniz için çok teşekkür ederim.

İddialara göre ise olayda bir çok kişinin yaralandığı ve bir kadının ‘da yaralandığı iddia edildi.

İddialara bir skandalı daha ortaya çıkardı!

Pubg mobil temsilcinin olay sonrasında YEİSSO isimli fenomeni evine götürmek istediği ve hastane gitmesini istemediği belirtiliyor! Karaköy’de olan mekanın ise kamera kayıtlarının silindiği belirtildi! Kamera kayıtlarının silinmesini isteyen kişinin ise kim olduğu açıklanmadı!

Burak Güngör: Konuyla ilgili marka Pubg mobil marka temsilcisinin ise farklı konularda isminin duyulduğunu ve bazı kadın sosyal medya içerik üreticilerinin farklı konularda rahatsız olduğunu belirtti.
İlk sürtüşme nasıl yaşandı!
İddia’ya göre pubg mobil çekimlerin ‘de ikili ilk karşılaşmasında Deli Mi Ne isimli youtuber ‘ın Yesisso isimli şahsa sinirlenerek Geymır mısın gay misin sözlü sataşması olduğu yeisso isimli Geymır ‘ın ise çok komik adamsın dedikten sonra Deli Mi Ne isimli yotuber ‘ın ayağa kalkarak böyle konuşmasın benimle diyerek üzerine yürüğü iddia edildi.
Pubg mobil tarafı ve bir ajansın ürettiği içerikten iki ismin alındığı fakat Milyonlarca izleyicisi olan BarışG ‘nin bu olay sonrasında programdan alındığı açıklandı, Programı yapan ve Pubg mobil ekip yöneticileri tarafsız olunması gerektiğini açıkladığı ve Barış G’nin alınması gerektiğini belirtmiş, Barış G ise bu konuda benim bir açıklamam var buda şiddet tarafsız ve olayda yokum, ne yapayım şiddet çok güzel mi demem gerekiyor?
Kimsiniz siz?
Barış G olayın gerçekleşmesi sonrası Ajansa seslenerek bundan sonra beni kesinlikle çağırmayın hiç bir işinize dedi.
Konuyla ilgili mahkeme ve hukuksal boyutun durumu merak edilirken, Deli Mi Ne isimli youtube kanalının sahibinin daha önce milli maçta sahaya atlayan ve içerik üreten bir kişi olduğu ve sonrasında ceza yediği aynı Zaman’da da daha sonra gelen tepkiler sebebiyle özür dilediği ortaya çıkmıştı!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Katar Tank Palet Fabrikası sözünü tutamadı 2018’de tankımız olacaktı, 2022 oldu tanklar nerede?

HIZLI YORUM YAP