Akbank kredi kartlarında teknik sorun, Akbank çöktü mü, Akbank Hacklendi mi? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5309$% 0.08

EURO

34,9427% -0.21

STERLİN

40,8317£% -0.18

GRAM ALTIN

2.440,88%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%0,19

a

Akbank kredi kartlarında teknik sorun, Akbank çöktü mü, Akbank Hacklendi mi?

Akbank kredi kartlarında teknik sorun, Akbank çöktü mü, Akbank Hacklendi mi? Bir çok kullanıcı teknik sorun yaşadığını sosyal medya üzerinden duyurdu, Akbank ise konu hakkında açıklama yaptı.

AKBANK KREDİ TAKSİTLERİNİ İKİ KEZ ÇEKTİ!

Teknik sorunun müşteriden kredi taksitlerinin iki kez çekildiği iletildi. Müşteriler taksitlerin iki kez çekilmesi sonrasında bankaya bildiri geçti.

Akbank Çöktü mü?

Sistemde olan teknik hata sonrasında yazılımın çöktüğü ve yanlış bir işlemden dolayı teknik sorunun ortaya çıktığı belirtiliyor.

Akbank Hacklendi mi?

Akbank hack

Akbank hacklendiğine dair herhangi bir açıklama yapmazken, bir hacker bankaya ders vermek için işlem yaptığını uygulamada olan açıktan dolayı bunu gerçekleştirdiğini belirti.

AÇIKLAMA GELDİ

Akbank müşterileri, kredi kartı işlemlerinde taksitlerin iki kez çekilmesi gibi teknik bir arızayla karşı karşıya kaldıklarını sosyal medyadan gündeme getirdi.

Vadesi gelmemiş işlemlerin mükerrer göründüğü belirtildi.

Vatandaşlar Akbank kredi kartlarıyla yaptıkları tüm harcamaların ekstreye iki kez yansıması üzerine şikayetlerini dile getirirken, bankanın müşteri hizmetleri numarasına ulaşılamaması da dikkat çekti.

AKBANK’TAN AÇIKLAMA

Akbank’tan yaşanan bu soruna ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın en kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz.”

Baykushaber.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gökyüzü 8 Ekim’de Draconid meteor yağmuruyla aydınlanacak, NEFESLER TUTULDU!

HIZLI YORUM YAP