Yusuf Yazıcı'nın Barcelona'ya Transferi gündeme bomba gibi düştü! | Spor
DOLAR

32,4444$% -0.14

EURO

34,7704% -0.63

STERLİN

40,5802£% -0.58

GRAM ALTIN

2.439,64%0,16

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,10

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Yusuf Yazıcı’nın Barcelona’ya Transferi gündeme bomba gibi düştü!

Yusuf Yazıcı’nın Barcelona’ya Transferi gündeme bomba gibi düştü!

Yusuf Yazıcı‘nın Barcelona’ya Transferi gündeme bomba gibi düştü! Avrupa’da Attığı gollerle adını dünyaya duyuran Yusuf Yazıcı için bomba iddia ortaya atıldı. Yusuf için Barcelona ile sıcak temas halinde olduğu ve Barcelona’ya gitmek için elinden geleni yaptığı iddia edildi, Kupada attığı gollerle Milan’ı tek başına deviren Yıldız Oyuncu Yusuf Yazıcı Barcelona başta olmak üzere Bayern Munich‘te takipte. Özellikle Münih ekibinin Yusuf için izleme heyeti kurduğu ve sezon boyunca takip ederek transfer için nabız yoklayacağı düşünülüyor.

Lille formasıyla UEFA Avrupa Ligi’ne damga vuran Yusuf Yazıcı, Milan’a yaptığı hat-trick sonrası tüm Avrupa’nın dikkatini çekti. Avrupa Ligi’nde 6 golle zirvede yer alan milli futbolcu için İspanyol basınından flaş bir transfer iddiası geldi.

İspanyolların ünlü yayın organı AS, Yusuf Yazıcı’nın gösterdiği bu performansla en büyük hayali olan Barcelona’ya gittikçe yaklaştığını yazdı.

Haberde, “Yusuf Yazıcı, 6 golle Avrupa Ligi’nin en çok gol atan oyuncusu. Hayali gelecekte İspanya’da oynamak. Ve bunu bir Barça oyuncusu olarak yapmaktan heyecan duyuyor. Performansıyla Barcelona hayaline adım adım yaklaşıyor” ifadesine yer verildi.

İSPANYA’DAN TEKLİF GELDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ
Yusuf Yazıcı, sezon başında verdiği bir röportajda, kendisini İspanya’da takip eden takımlar olduğunu belirtmiş ancak isim vermemişti.

yusuf-yazicinin-barcelonaya-transferi-gundeme-bomba-gibi-dustu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş Gaziantep’te Yenildi Taraftar Çıldırdı! Yönetim İstifa!

HIZLI YORUM YAP