TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti İlk aday ise Eski Milli Futbolcu ve Millet vekili Saffet Sancaklı veya Fatih Terim! | Spor
DOLAR

32,5673$% 0.13

EURO

35,0007% -0.12

STERLİN

40,8288£% -0.15

GRAM ALTIN

2.434,03%-0,07

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,07

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti İlk aday ise Eski Milli Futbolcu ve Millet vekili Saffet Sancaklı veya Fatih Terim!

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti İlk aday ise Eski Milli Futbolcu ve Millet vekili Saffet Sancaklı veya Fatih Terim!

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti İlk aday ise Eski Milli Futbolcu ve Millet vekili Saffet Sancaklı veya Fatih Terim! Görevi başında bir çok eleştirilere cevap veremeyen ve başarısız yönetim sergilediği belirtilen Nihat Özdemir’in görevi bıraktığı açıklandı!

YAYIN İHALESİ VE HAKEM KRİZİ!

Yayın ihalelerinde ve hakem atamalarında tepkileri göğüsleyemeyen Nihat ÖZDEMİR istifası sonrası Sosyal medyada iki isim ön plana çıktı!

Nihat Özdemir istifa etti YENİ TFF BAŞKANI FATİH TERİM VEYA SAFFET SANCAKLI!

Bir çok futbol sever Saffet Sancaklı isminin daha yakın olduğunu belirtilirken öte yandan bir çok futbol sever Saffet Sancaklı isminin daha yakın olduğunu belirtilirken öte yandan TFF başkan adayı olması düşünülen kulis isim ise efsanevi̇ teknik direktör Fatih Terim olduğu bilgisi kulislerde görüşülüyor!

Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla, Türkiye Futbol Federasyonu’na Başkan Vekili Sayın Servet Yardımcı vekâleten başkanlık edecektir.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Juventus Inter 0-1 Hakan Çalhanoğlu golü attı Inter kazandı!

HIZLI YORUM YAP