Süper Lig'de 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş! | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Süper Lig’de 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş!

Süper Lig’de 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş! Zor bir sezon ile Türkiye süper lig büyük bir heyecan yaşattı futbol severlere, Sergen Yalçın’ın gelmesi ile birlikte Beşiktaş daha farklı bir kimyaya büründü. Sezonun zor geçeceği belli olmuştu ilk maçtan itibaren, kötü bir sezona başlayan Beşiktaş, Sergen Yalçın ile birlikte zor bir lige başladı.

Kafalarda tek soru başara bilirmiydi?

Başardı sergen yalçın, inandı, takımın taraftarını yönetime olan sözleri, kimi zaman sert konuşmaları hırslı yapısı ile birlikte herkesi kendisine hayran bıraktı, Fenerbahçe sezona şampiyonluğun en büyük adayı olarak başladı Fakat Erol Bulut ve öğrencileri sezona iyi başlasa da art arda gelen yenilgiler ve başarısız bir oyun yapısı ile birlikte Fenerbahçe’yi zor süreçler bekliyordu.. Bunun ilk sinyalini verdiler, Trabzonspor ise Şampiyonluk umudu olmayarak başladı sezona, Ünal Karaman gönderilmiş yerine yardımcıları gelmiş başarısız olan takımın heyeti yeniden değişmişti, Fatih terim2li Galatasaray ise forvet hattı ile göz dolduruyordu! Fakat yaşanan orta saha krizi takımın lig’de sorunlar yaşamasına sebep oldu.. Fakat Fatih terim faktörü ortaya çıktı..

Sezonun son maçlarına forvetsiz olarak Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı konumunda olduğu sırada yenilgiler ve beraberlikler almaya başladı, Fakat beşiktaş2ı Şampiyon yapan maç ise Hatay spor maçı oldu maçtan önce Hatay spor teknik direktörünün yaptığı açıklama Beşiktaş oyuncularını ve teknik heyetinin hırsını ortaya koydu1 O maçta attığı fark ile Averajı eline aldı!

Galatasaray yenilgisi ve Karagümrük yenilgisi ile zora giren Şampiyonluk, Takımın son anda kenetlenmesi ile birlikte geldi..

Beşiktaş’ı şampiyon yapan ise hatalarından ders çıkarması ve Sergen Yalçın inadıydı!

Atiba Hutchinson farklı kullanılması, Rachid Ghezzal faktörü, ara transfer ‘de alınan kilit oyuncu Josef de Souza ve Defansın etkili oyunu yanı sıra , Vida’nın başarılı ve etkili oyunu, Kaleci Ersin ‘in başarılı sezon geçirmesi , Valentin Rosier ‘in hırslı yapısı Beşiktaş’a şampiyonluğu getiren en büyük faktörler arasında..

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milli Takım’ın EURO 2020 Kadrosu Belli Oldu! Kadroya Giremeyenler Tepkili!

HIZLI YORUM YAP