Süper Lig de enteresan şeyler oluyor? | Spor
DOLAR

32,4778$% -0.09

EURO

34,8599% -0.03

STERLİN

40,8244£% 0.07

GRAM ALTIN

2.419,23%-0,10

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%0,00

a

Süper Lig de enteresan şeyler oluyor?

Galatasaray ve Trabzonspor sinsi bir şekilde giden başakşehir..

Şuanda başakşehir liderliği aldı. Trabzonspor ise işini zora soktu,erol bulut ve öğrencileri maç bitene kadar gördüğüm sanki ligden düşecek bir takım olarak çıkmışlar maça.

Galatasaray’ı izledim çok eksikleri var. Maçın başında belliydi zaten garip birşeyler olacağı.

Bu sezon takımların başarısından daha çok gündem siyasiler üzerine konuşulan bir Lig haline geldi. Gerek Trabzonspor gerek Galatasaray ve Fenerbahçe siyasiler için birçok konudan bahsetti. Bana göre futbolcular ve sahada çalışan herkes bu durumdan etkilendi.

Özelikle Ali Koç için başarısız diyenler olduğunu görüyorum ama söylemlerin de haksızlık var. Ali bey daha göreve geldiği ilk günden itibaren taraftar ne istiyorsa yaptı.

Ersun hocayı al dediler aldı. golcü için Vedat dediler aldı.. ne yapsın adam? Şimdide Sivas’ta genç bir oyuncuyu aldılar Allah akıl versin Fenerbahçe’ye yarar sağlamaz. Tarzı uygun değil. Al kontrol et ve vur oyuncusunun fenere katkısı değilde zararı olacaktır. Am umarım ben yanılmış olurum. Vedat içinde söyledim bunları Fenerbahçe’nin topçusu değil.. küçük takımın oyuncusu.

Gelelim Galatasaray takımına Fatih terim başarılı o bu kadar sakat ve eksik olacağını tahmin edemezdi. Kimse edemez. Galatasaray şampiyon olsada olamasada başarılı bir sezon geçirdi.

Beşiktaş Eğer öne geçtiği üç dört maçı bitirebilseydi şampiyonluk adayı olarak devam edecekti. Seneye Beşiktaş çok can yakar.

Trabzonspor helal olsun demek lazım takıma bakınca karadenizin taşmış dereleri gibi şaldır,şaldır geliyor bu takım bozulmaz da kalırsa bu şekilde 5 sene bileğini bükmek için uğraşırlar.

Başakşehir seyircisiz tat vermesede alışmış bir takım var. Şampiyon olacağını düşünmüyorum. Ama gelişen bir takım. Seyircisi olsa bu takımın Fenerbahçe den farkı yok..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mariano’dan hakem Alper Ulusoy’a sert tepki!

HIZLI YORUM YAP