Konyaspor 2 Galatasaray 0 Maç sonucu, Galatasaray küme düşmeye göz kırpıyor! | Spor
DOLAR

32,5673$% 0.13

EURO

35,0007% -0.12

STERLİN

40,8288£% -0.15

GRAM ALTIN

2.434,03%-0,07

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,07

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Konyaspor 2 Galatasaray 0 Maç sonucu, Galatasaray küme düşmeye göz kırpıyor!

Konyaspor 2 Galatasaray 0 Maç sonucu, Galatasaray küme düşmeye göz kırpıyor!

Konyaspor 2 Galatasaray 0 Maç sonucu, Galatasaray küme düşmeye göz kırpıyor! yıllardır, şampiyonluk yaşayan Galatasaray son zamanların en kötü sezonunu yaşıyor, Fatih Terim’in kötü gidişatı ile küme düşmeye yaklaşan Galatasaray teknik direktör değişimi yapmıştı..

KÖTÜ GİDİŞATI YENİ TEKNİK DİREKTÖRDE DURDURAMIYOR!

Galatasaray’ın hafta içi oynayacağı Barcelona takımı karşısında oynayacağı oyun merak edilirken, Galatasaray ‘ın küme düşmeye yakınlaşması ise sosyal medyanın gündemi oldu.

Galatasaray oldukça etkisiz oyunu ve fizik yetersizliği ile dikkat çekiyor, yeni teknik heyetin ise Fizik kalitesinin yetersiz olduğunu geldikleri ilk gün belirtmiş bu takımı fizik olarak çalıştırmamı0z gerek demişlerdir.

Konyaspor karşısında yenilgi alan Galatasaray futbol takımının değişiklik yapıp yapmayacağı teknik heyetin vereceği rapor merak edilirken, oyuncuların vasat olması tribünlerin dikkatini çekiyor.

Önümüzdeki sezon Galatasaray’da büyük değişiklikler olacak!

2023 Yılı itibari ile Galatasaray lig bitiminde bir çok oyuncu ile yollarını ayıracak ve yeni oyuncuları takıma kazandıracak.

TEKNİK HEYET BU TAKIMI KİM ÇALIŞTIRDI?

Yeni teknik heyetin ise geldiği ilk gün bu takımı kim hazırladı bu fizik ile bu oyunculardan performans beklenmesi imkansız yetersiz dedikleri ortaya çıkmıştı. Konyaspor karşısında ‘da Fizik olarak geriye düşen Galatasaray ileride vasat oyunu etkisiz şut ve ortaları ve geri dönmekte zorlandıkları görüldü.

KONYASPOR ETKİLİ OYUNUNU SÜRDÜRDÜ!

Son maçlarda 3 puan almakta zorlanan Konyaspor Galatasaray takımına karşı son derece etkili oyunu ile ilk yarıda bulduğu goller ile maçtan 3 puan ile ayrıldı!

Maçın golleri ise

  1. Ahmed Hasan Mahcub 8 dk
  2. A. Rahmanović 20 dk

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2022 Fenerbahçe Trabzonspor 28. Hafta maçı hangi kanalda kim kazanır?

HIZLI YORUM YAP