Gazprom'un Beşiktaş'a Yaptığı Teklif, Milyonlar kazanacak! | Spor
DOLAR

32,4457$% -0.14

EURO

34,7461% -0.68

STERLİN

40,5926£% -0.58

GRAM ALTIN

2.438,02%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Gazprom’un Beşiktaş’a Yaptığı Teklif, Milyonlar kazanacak!

Gazprom’un Beşiktaş’a Yaptığı Teklif, Milyonlar kazanacak!

Gazprom’un Beşiktaş’a Yaptığı Teklif, Milyonlar kazanacak! Beşiktaş yeni sponsoru dünya basınında geniş yer buldu, Beşiktaş milyonlar kazanacak, Avrupa’nın en iyi takımı listesine girmesine ise sadece bir imza kaldı.

Gazprom Beşiktaş ile Anlaşıyor!

Beşiktaş’a Rus şirket teklif yaptı bu anlaşma ile birlikte, Beşiktaş’a Rus liginden oyuncular bedelsiz olarak gelecek, Böylelikle oyuncuların ilk durağı Beşiktaş olacak, Beşiktaş’tan ise Oyuncular istenildiği taktirde Avrupa’ya gidebilecek.

İmza aşamasına gelindi

Beşiktaş böylelikle oyuncuları bedelsiz olarak alacak ve satışlarda büyük pay geliri de sağlayacak, Ancak bu oyunculara Avrupa’dan talip çıktığı zaman satışlarını Gazprom karşılayacak. Satıştan Beşiktaş yüzde 15 ila yüzde 25 arasında pay alacak.

Beşiktaş, Avrupa’nın en iyi takımlarından birisi haline gelecek, Rusya’dan oyuncular da bedelsiz olarak ayrılmamış olacak. Rus milli takım oyuncuları da rahatlıkla Avrupa’da oynaya bilecek.

Yönetimin konu hakkında görüştüğü bildirilirken, Beşiktaş taraftarı da alınan bu haber ile heyecan yaşamaya başladı, Kasaya girecek paralar ile Beşiktaş’ın dev transferler yapması ve Avrupa kupalarında son derece başarılı olacağı konuşuluyor. Avrupa’nın dev takımları ise anlaşmayı yakından takip ediyor. bir çok Rus iş adamı da Beşiktaş’ın kasasını dolduracak. Yönetim ise anlaşmanın yapılıp yapılmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş, Galatasaray Bahis Analizi, Şampiyonluk maçı olabilir!

HIZLI YORUM YAP