Galatasaray'ın yeni 10 numarası Alexandru Cicaldau! Başarılı olur mu? | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Galatasaray’ın yeni 10 numarası Alexandru Cicaldau! Başarılı olur mu?

Galatasaray’ın yeni 10 numarası Alexandru Cicaldau! Başarılı olur mu?

Galatasaray’ın yeni 10 numarası Alexandru Cicaldau! Başarılı olur mu? Galatasaray, tel, tel dökülen orta sahasına yeni bir oyuncu daha katarak transfere devam etti. Bir çok oyuncu ile görüşen Galatasaray Geçtiğimiz günlerde PSV’den fark yemiştir,

Fatih Terim’in istifasının istendiği fakat Terim’in direndiği belirtiliyor, terim İstanbul’da oynanacak maç sonucunda fark yerse gönderilebilir iddiası devam ediyor.

Alexandru Cicaldau! İSTANBUL’DA

Sağlık kontrolü için İstanbul’a gelen yeni 10 numaranın sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor.

GALATASARAY’DA HAGİ GİBİ EFSANE OLMAK İSTİYORUM

Oyuncunun yakın çevresine Hagi gibi efsane olmak istiyorum dediği bildiriliyor. Galatasaray’da başarılı olur mu sorusuna bir çok yorumcu ise kararsız kalarak kaldın..

Baykuş haber konuyla ilgili olarak spor yorumcularının belirtmesine göre oyunun hızlı ve çabuk olması, çalım atabilir düzeyde yeterli durumda olmasından dolayı Galatasaray orta sahası dikine oynayabilecek bir oyuncu ile güçleneceğini belirtiyor.

Oyuncunun ilk yıl uyum sorunu yaşaması ise göze çarpıyor, kırılgan bir oyuncu, kalabalık defans arasına girebiliyor, hızlı ile dikkat çekiyor, duvar pası isteyen ve atan bir oyuncu olduğu belirtiliyor, aynı zamanda serbest vuruş özelliği çok olmasa ‘da atma yeteneğine sahip.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PSV’den 5 yedi Galatasaray! Suçlu kim tabii Fatih Terim!

HIZLI YORUM YAP