Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ertelenmesini talep etti: Beşiktaş talep yok maça çıkıyoruz! | Spor
DOLAR

32,5591$% 0.12

EURO

35,0126% -0.11

STERLİN

40,8627£% -0.17

GRAM ALTIN

2.434,85%-0,04

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,10

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ertelenmesini talep etti: Beşiktaş talep yok maça çıkıyoruz!

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ertelenmesini talep etti: Beşiktaş talep yok maça çıkıyoruz!

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ertelenmesini talep etti: Beşiktaş talep yok maça çıkıyoruz! UEFA Avrupa liginde Barcelona ile karşılaşan Galatasaray derbi maçı için pazartesi günü İstanbul’da almak zorunda.

Maça yorgun çıkacak Galatasaray derbinin ertelenmesini istedi.

Olumsuz hava koşulları ile karşı, karşıya kalan Galatasaray’ın İstanbul’a iniş yapamayacağı ve İzmir’e geçeceği belirtiliyor.

Beşiktaş maçının hazırlıklarına İzmir’de devam edecek olan sarı-kırmızılı takım, pazar günü şartların oluşması halinde İstanbul’a gelerek Beşiktaş maçı için kampa girecek.

ERTELEME TALEBİ BEKLENİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında 14 Mart Pazartesi günü Beşiktaş ile kendi sahasında karşılaşacak olan Galatasaray’da yönetimin, hem olumsuz hava koşulları hem de takımın 17 Mart Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile çok kritik bir rövanş maçına çıkacak olmasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) maçın ertelenmesi talebinde bulunması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı kulübün Beşiktaş maçının ertelemesini isteyeceği iddialarına karşın, Beşiktaş yönetimi maç günü hava muhalefeti olmazsa müsabakanın oynanmasını istiyor.

Siyah beyazlı yöneticiler, “Takımımız şu anda Vodafone Park’ta Galatasaray maçının antrenmanını yapıyor. Ertelemeyle alakalı bize gelen hiçbir talep ya da bilgi yok. Pazartesi akşamı eğer hava muhalefeti veya maçın oynanmasına engel hava şartı olmazsa, çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu konuda tavrımız net” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI’DA MAÇIN ETLENMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR!

Beşiktaş taraftar grupları ‘da sosyal medyada Maçın ertelenmesi gerektiğini sadece bir günlük bir dinlenme ile bu maçın adil olmayacağını aynı zamanda Ülke puanına katkı sağlamış Tek Türk takımı olan Galatasaray maçının ertelenmesi isteniyor.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Barcelona:0 Galatasaray:0 Maç sonu! Aslanlarımız geçit vermedi!

HIZLI YORUM YAP