Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı transferini KAP’a bildirdi, Hayallerim gerçek oldu paylaşımı! | Spor
DOLAR

32,5896$% 0.3

EURO

35,0438% 0.19

STERLİN

40,8375£% 0.08

GRAM ALTIN

2.458,39%0,93

ÇEYREK ALTIN

4.076,00%0,10

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı transferini KAP’a bildirdi, Hayallerim gerçek oldu paylaşımı!

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı transferini KAP’a bildirdi, Hayallerim gerçek oldu paylaşımı!

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı transferini KAP’a bildirdi, Hayallerim gerçek oldu paylaşımı! Geçtiğimiz sezonun en başarılı defans oyuncuları arasında gösterilen, Gösterdiği performans ile bir çok takımın transfer etmek istediği başarılı defans oyuncu Galatasaray ile anlaştı.

Galatasaray,Abdülkerim Bardakcı, Hayallerim gerçek oldu!

Bir çok takımın istediği oyuncunun yakın çevresine gönlüm Galatasaray’da oynamak dediği belirtilmişti, Oyuncunun transferine taraftar gurubu olumlu bakarken, Teknik heyetin defansı daha sağlama alması, teknik heyeti ‘de sevindirdi.

Sosyal medya hesabından Abdülkerim Bardakcı şu açıklamada bulundu; İstediğim ve istenildiğim yerdeyim. Azimli çalışmalarımın karşılığını Türkiye’nin en büyüğüne gelerek aldım. Şimdi hedefim bana güvenenler ve büyük taraftarımız için sahada mücadele etmek. Stadyumda taraftarımızla buluşmak için can atıyorum.Hayallerim gerçek oldu.  @GalatasaraySK

Abdülkerim Bardakcı özellikleri

Defans bilincinin orta düzeyden fazla olması ile dikkat çeken oyuncunun, top kesme araya girme özelliği belirgin düzeyde. Kayarak ve ayak ile müdahale eden oyuncunun güçlü fiziği ile dikkat çekmesi aynı zamanda kafa isabet oranının iyi derece olduğu verilere yansıyor.

Beğenilmeyen özelliği ise hızlı olmaması.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş dev golcü Wout Weghorst ile anlaşıyor!

HIZLI YORUM YAP