Galatasaray 1 Fenerbahçe 2 Maç sonucu, Mucize galibiyet! | Spor
DOLAR

32,4613$% -0.09

EURO

34,7807% -0.65

STERLİN

40,7112£% -0.47

GRAM ALTIN

2.441,18%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,00

a

Galatasaray 1 Fenerbahçe 2 Maç sonucu, Mucize galibiyet!

Galatasaray 1 Fenerbahçe 2 Maç sonucu, Mucize galibiyet! Zorlu derbinin favorisi Galatasaray olarak maça çıktığı karşılaşmada, Galatasaray öne geçtiği ve bir çok net pozisyondan yararlanamaması, aynı zamanda Fenerbahçe’nin 10 kişi kaldığı maçta 2-1 kazanması mucize oldu.

Fenerbahçe taraftarı zor zamanlar geçiriyordu maç öncesi ise bu maçın kaybedilmesi sonucunda Ali Koç ve teknik heyetin istifası yükselecek ve zirveden oldukça uzaklaşacaktı.

Galatasaray öne geçtiği maçta defans hatası ile golü kalesinde gördü ve son dakikada yediği gol ile kendi evinde puan kaybetti.

FATİH TERİM GEÇMİŞİ MUMLA ARATIYOR!

Avrupa’da grupta lider olsa da Galatasaray, Süper Lig’de istediğini alamıyor. Galatasaray Fenerbahçe karşısında çok iyi oynasa da, bunu herkes kabul edecek fakat değişiklikler maçın sonucunu etkiledi.

Maçta olan kırmızı kart ise çok ağır oldu. Fatih Terim’in atılması ise son derece doğru oldu. Sarı kartı olan bir teknik adamın bu hatayı yapmaması gerek.

Maçın yıldızı bana göre, son ana kadar Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Kim Min-jae diyebilirim. Berke inanılmaz Kurtarışlar yaptı. Tabii bunda Galatasaray oyuncularının hatası ‘da çok yüksek denebilir.

Galatasaray yönetimin ileriye dönük plan yapması gerekiyor, Fatih Terim geçmişi tartışılmaz Fakat Fatih Terim ile Galatasaray başarılı olması çok zor.

Öne geçtiği maçta Galatasaray’ın 10 kişi kalmış ve oynayamayan bir Fenerbahçe’ye mağlup olması, teknik heyetin sorumluluğudur. Defansın hatası  Amatör Lig’de dahi kabul edilecek durum değil.

Her şeye rağmen Fenerbahçe mucize bir sonuç ile kazandı, Fakat abartılmaması gerek, çünkü asla iyi oynamadı.. Kaliteli ayakları var ama tecrübeli oyuncuları ile lig’de başarısız oyunu yarını kurtaramaz.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2021 Süper lig 13. hafta maçları

HIZLI YORUM YAP