Fenerbahçespor kulübü Sarı-Lacivertliler transfer planı ve ayrılacak olan isimleri rotasını İsmail Kartal çizecek | Spor
DOLAR

32,5768$% 0.14

EURO

34,8951% -0.3

STERLİN

40,7748£% -0.22

GRAM ALTIN

2.439,63%0,15

ÇEYREK ALTIN

4.059,00%0,17

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçespor kulübü Sarı-Lacivertliler transfer planı ve ayrılacak olan isimleri rotasını İsmail Kartal çizecek

Fenerbahçespor kulübü Sarı-Lacivertliler transfer planı ve ayrılacak olan isimleri rotasını İsmail Kartal çizecek

Gelecek sezon kalıp kalmaycağı belli olmayan Kartal’ın Fenerbahçespor kulübü için transfer raporu hazırlayan Kartal,Avrupa’ya transferleri gündemde olan kim, Szalai ve Rossi’nin takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle  bu oyunculara alternatifler bulunması gerektiği uyarısınıda teknik heyete bulundu. Fenerbahçespor  kulübün’de  tüm dikkatler ‘’Yeni sezonda teknik direktör kim olacak?’’ sorusunun cevabına çevrilmişken, diğer yandan hali hazırda olan görevini yürüten İsmail Kartal’ın hazırladığı rapor doğrultusunda tranfer yapılacak mevkiler ve gönderilecek oyuncuların belirlenmesine çalışmlarını sürdürüyor. fenerbahçespor kulübü için elinden gelenin en iyisini yapacağını duyurdu herşey Fenerbahçespor kulübü için sözlerinde bulundu.

MESUT,OZAN VE GUSTAVO TOPUN AĞZINDA

Sözleşmeleri gelecek sezon da devam edecek Gustavo, Valencia,Berisha,Novak,Mesut Özil, Ozan Tufan ve kiradan dönecek Lemos, Samatta ile yol ayrımına gidilmesi bekleniliyor. Sangare’nin takımda kalması için tek avantajı Türk olması, Tisserand ise çok yönlü iyi bir yedek ve profesyonel olması sayesinde takımda tutulabileceğini açıkyalan Fenerbahçespor kulübü bu sözlerde bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Trabzonspor-Kayserispor maçı sonrası çifte bayram hayallerine veda etti

HIZLI YORUM YAP