Fenerbahçe'de teknik direktör adayı Rafael Benitez olduğu iddia edildi! | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe’de teknik direktör adayı Rafael Benitez olduğu iddia edildi!

Fenerbahçe’de teknik direktör adayı Rafael Benitez olduğu iddia edildi!

Fenerbahçe’de teknik direktör adayı Rafael Benitez olduğu iddia edildi! Fenerbahçe’de başarısız olan Emre Belözoğlu teknik direktörlükten alındıktan sonra Başkan Ali Koç ve yönetimi başarılı bir teknik direktör arayışına girdi.

Avrupa Futbolunu bilen, başarılı ve teknik adamlık içerisinde başarılı bir kişi ile anlaşmak isteyen Ali Koç ve yönetiminin Rafael Benitez ile görüşeceği iddia edildi.

Eski Fenerbahçeli Ümit Özat2ın sosyal medyada açıklama yapması Taraftarı heyecanlandırdı.  Özat, “Benitez ve yardımcıları İstanbul’u soruyorlar, Fenerbahçe’yi soruyorlar. İhtimal çok yüksek” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Ümit Özat: Ümit Özat yaptığı paylaşımda, “Bir adamı seversiniz, sevmezsiniz ama Fenerbahçe’nin hocası olarak görevine bu sene de devam etmeliydi. Takımı en iyi o tanıyor.” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu için destek mesajı ‘da attı.

ALİ KOÇ heyecana kapılacak serüvene girecek durumumuz yok dediği iddia edildi, bunca yıl taraftar ne dediyse aldık başarısız olunca’da fatura bize kesiliyor bu sene kararları duygusal olarak değil başarılı olmak için vereceğiz dediği iddia edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Diego Costa’nın menajeri Beşiktaş’ı duyurdu! Diego Costa Beşiktaş’a Transfer Oluyor!

HIZLI YORUM YAP