Fenerbahçe'de Andreas Cornelius ve Alexander Sörloth transferi görüşmeleri sürüyor! | Spor
DOLAR

32,5805$% 0.29

EURO

35,0187% 0.12

STERLİN

40,8257£% 0.06

GRAM ALTIN

2.459,71%0,98

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%-0,07

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe’de Andreas Cornelius ve Alexander Sörloth transferi görüşmeleri sürüyor!

Fenerbahçe’de Andreas Cornelius ve Alexander Sörloth transferi görüşmeleri sürüyor!

Fenerbahçe’de Andreas Cornelius ve Alexander Sörloth transferi görüşmeleri sürüyor! Geçtiğimiz sezon forvet hattında istediği verimi alamayan Fenerbahçe forvet hattını değiştirecek, Trabzonspor ‘un eski golcüsü Kuzey Kralı Sörloth ile ilgilenen Fenerbahçe aynı Zaman’da bir diğer Kuzeyli oyuncu Andreas Cornelius ile ‘de ilgilendiği duyuruldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’ın da takımda görmek istediği oyuncular içerisinde olan Forvetlerin genel manada hırslı ve Fizik üstünlüklerinin oldukça iyi olmasından dolayı Pivot santrafor ve forvet oyuncu ile yola devam etmek isteyen teknik heyetin isteğine Fenerbahçe yönetimi olumlu yanıt verdi ve oyuncular ile görüşmeye başladı.

Fenerbahçe yönetimi Vitor Pereira’dan kesinlikle şampiyonluk beklediklerini iletmeye devam ediyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, önceliği forvet hattına verdi. Geçen sezon ileri uçtaki futbolcularından beklenen katkıyı alamayan sarı-lacivertliler, bu kez işi sağlama alacak… Fenerbahçe bu doğrultuda birçok isimle temasa geçerken, teknik direktör Vitor Pereira’nın talepleri doğrultusunda ise Norveçli Alexander Sörloth ve Danimarkalı Andreas Cornelius isimleri ön plana çıkıyor. Transfer döneminde yapacağı nokta atış hamlelerle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Fenerbahçe’de önemli gelişmeler yaşanıyor. Vitor Pereira’nın yönetimden pivot santrfor talep etmesinin ardından harekete geçen Sarı laciverlti kurmaylar 2 yıldız ismi kıskaca almış durumdalar. İtalyan basınında Fenerbahçe’nin Danimarkalı golcü Andreas Cornelius’a olan ilgisi yazılıp çizilmeye başladı bile. Takvim’in haberine göre; Parma’dan ayrılacak olan Cornelius’la görüşmeler hızlanmış durumda. Ancak Fenerbahçe’nin tek ilgisi Cornelius’a karşı değil. Sarı-Lacivertli kurmayların kiralamak istediği Alexander Sörloth’tan söz aldığı, kulübü Leipzig’in kararını beklediği bildirildi. Vitor Pereira’nın çalıştırdığı tüm takımlarda pivot santrfor tercih ettiği zaten biliniyordu. Fenerbahçe transferde işinini sağlama almak için Cornelius ve Sörloth ile eş zamanlı ilgileniyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alex Teixeira Beşiktaş ile anlaşmaya vardı!

HIZLI YORUM YAP