Fenerbahçe, Bruma'yı transfer etti, imzalar atıldı | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Fenerbahçe, Bruma’yı transfer etti, imzalar atıldı

Fenerbahçe Bruma’yı transfer etti, imzalar atıldı, Fenerbahçe transferde önemli ölçüde daha önce anlaştığı Eski Galatasaraylı yıldız oyuncuyu renklerine bağladı!

Bruma nasıl bir oyuncu?

Bruma Galatasaray’da etkili futbolu ile Avrupa’nın dev kulüplerin listesine girmişti. Baykuş haber oyuncunun son durumunu analiz etti.

  • Hızlanma özelliği var
  • Çevik
  • Dengeli
  • Top kontrolü iyi

Bitiricilik özelliği ise orta derecede Türkiye ligin ‘de iyi işler yapabilir, Fakat Avrupa’da pek etkili olacak bir oyuncu değil.

Fenerbahçe’de ne kadar etkili olacağına ise sisteme göre değişir, DEFANS ARKASINA ATILAN TOPLARA KOŞARAK TEHLİKELİ OLABİLİR.

Bunun haricinde kapalı defansa karşı etkili olacak bir oyuncu değil.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kulübümüz, PSV Eindhoven kulübünden Armindo Tué Na Bangna’yı satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı. Bruma lakabıyla bilinen kanat oyuncusu 2022-23 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek. Portekizli oyuncunun Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzasında Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Bruma’ya ‘Türkiye’nin en büyük spor kulübüne hoş geldin’ diyor; Çubuklu formayla nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Bruma, Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Kulübümüzün yeni transferi Armindo Tué Na Bangna, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

İlk olarak kan tetkikleri yapılan Bruma; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Portekizli futbolcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray, Keita Balde’yi transfer ediyor

HIZLI YORUM YAP