Erol Bulut Fenerbahçe'de Başarılı olur mu? | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Erol Bulut Fenerbahçe’de Başarılı olur mu?

Alanya spordan ayrılan Erol Bulut Fenerbahçe’ye yakın görünüyor, seyircinin çok istediği Erol bulut Fenerbahçe’de başarılı olur mu?

Alanyaspor’da oldukça başarılı bir sezon geçiren Erol Bulut fenerbahçe’de ne kadar başarılı olur zaman gösterecek lakin daha önce Ersun Yanal2ın yaptığı hataları yapabilir, Ali Koç taraftarın çok etkisinde kalıyor Erol Bulut Fenerbahçe’de başarılı olamazsa eleştiri alacaktır Ali Koç! Bu durumda B planı yaptığını biliyorum yönetimin, hatta bu adımda yabancı bir hocaya’da bizi izle eğer başarısız olursak gelmeni istiyoruz dediği biliniyor.

Geçmişten Ders Aldı Ali Koç!

Daha önce taraftarın çok istediği hocayı getiren Ali Koç aynı durumda kalmak istemediği için son kez taraftarın dediğini yapacak ve başarısız bir durumda yabancı ünlü bir hocayı Fenerbahçe patronu yapacak!

Erol bulut Türkiye’de başarılı olabilir Fakat! Avrupa’da başarısız olacaktır. Takımın tamamen yenilenmesi gerekiyor. Takı kimyası eski oyunculara kalırsa Erol bulut başarısız olur! Çünkü Erol bulut işine kimseyi karıştırmaz!

Fakat eski sişstem ile takımı oynatmaya devam edecekse Erol Bulut istifa et çağrılarını çok duyarız!

İzleyip göreceğiz..

Ersoy.k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Nereden Nereye Eddie Newton Trabzon’da Kaldı

HIZLI YORUM YAP