Beşiktaş, Wout Weghorst ile transfer görüşmelerine devam ediyor, nasıl bir oyuncu? | Spor
DOLAR

32,5309$% 0.08

EURO

34,9427% -0.21

STERLİN

40,8317£% -0.18

GRAM ALTIN

2.440,88%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%0,19

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Beşiktaş, Wout Weghorst ile transfer görüşmelerine devam ediyor, nasıl bir oyuncu?

Beşiktaş, Wout Weghorst ile transfer görüşmelerine devam ediyor, nasıl bir oyuncu?

Beşiktaş, Wout Weghorst ile transfer görüşmelerine devam ediyor, nasıl bir oyuncu? Yıldız oyuncu için Beşiktaş görüşmelere devam ederken, oyuncunun Beşiktaş için ne kadar faydalı olup olmayacağı Baykuşhaber spor ekibi tarafından dikkatle izlendi.

Wout Weghorst özellikleri

Oyuncu için göze çarpan en büyük özellik olarak Güç ve fizik kalitesi, bitiricilik konusunda son derece özel yeteneklere sahip bir oyuncu, kafa vuruşu son derece iyi ve Beşiktaş’ın istediği kanat organizasyonlarında çok fazla gol atabilir, Kornerden gol atma oranlarında oldukça katkı sağlar, duran toplarda Beşiktaş sıkıntısını giderebilir.

Gelişine topa vurma oranı iyi ve gol vuruşu olarak yüksek seviyeye sahip.

Ataklarda iyi pozisyonlar alabilen oyuncu defansa katkısı zayıf olsa da müdahale edebilir durumda. Tek sorunu hızı düşük bunu da aldığı pozisyonlar ile örtebilen bir golcü.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

“Weghorst ile görüşmeler devam ediyor. Onu da isteyen birçok kulüp var Avrupa’da. Kendisi evine dün dönebildi. Milli Takımda kamptaydı. Birkaç gün daha süre istedi. Umarız olur istediğimiz gibi. Alexander Sörloth gibiler listede var ama Weghorst’a odaklanmış durumdayız. Olmadığı takdirde birçok forvet adayımız var.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor’dan ayrıldı

HIZLI YORUM YAP