Attila Szalai Fenerbahçe'de başarılı olur mu? | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Attila Szalai Fenerbahçe’de başarılı olur mu?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Attila Szalai Fenerbahçe’de başarılı olur mu? bir çok yorumcu konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunmuş, direk Fenerbahçe’ye katkısının olacağını düşünüyorum ama bu sezon değil.

Yaşı oldukça genç 22 yaşında olan oyuncu, zaman, zaman sol bölgede kullanılıyor, Boyuna rağmen hızlı bir oyuncu, zaman, zaman hücuma katılıp şut atan, gol arayan bir oyuncu.

Seviye olarak kesinlikle Türkiye ligi için henüz yeterli bir oyuncu değil, gelişmesi tamamen teknik direktöre bağlı bir oyuncu. Zaman, zaman formu oldukça iyi olarak görünüyor. Sol bek için oldukça uygun olabilir, Ayrıca stoperin sol tarafı için uygun olabilir, İki ayağını iyi kullanıyor.

Geldiği takım 3’lü defans oynayan bir oyuncu.

Erol Bulut nasıl bir taktik izleyeceği belli değil. Arka kısımda genel sorun olan arkaya atılan toplarda yeteneği olan oyuncu pas yeteneği ‘de var.

Bu konuda Erol Bulut geliştirip değerlendirebilir, fakat bu oyuncu kırılgan bir oyuncu oynamazsa bir maçta değerlendirmek yanlış olur.

Stoper olarak yanında tecrübeli oyuncuya ihtiyacı olan bir oyuncu olmalı, pozisyon bilgisi olarak gecikmeler yaşayan bir oyuncu. Bu yüzden direk oynayacağı bir maç yok. Ama abartılacak bir oyuncu değil. Zaman, Zaman kullanılacak, kullanılmak zorunda.

Ersoy K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı

HIZLI YORUM YAP