Alex Teixeira Beşiktaş ile anlaşmaya vardı! | Spor
DOLAR

32,5640$% 0.23

EURO

34,9626% -0.08

STERLİN

40,7735£% -0.12

GRAM ALTIN

2.448,38%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.067,00%0,46

a

Alex Teixeira Beşiktaş ile anlaşmaya vardı!

Alex Teixeira Beşiktaş ile anlaşmaya vardı! basında yer alan bilgilere göre transferin ise kısa sürede açıklanması bekleniyor, sosyal medyada ise transferin erkekleştiğine dair bir çok bilgi göründüğü ortaya çıktı.

Alex Teixeira Beşiktaş ile en az 2 yıllık anlaşma imzalandığı düşünülüyor. Beşiktaş taraftarı çılgına döndü!

Hem golcü hem ‘de pas oranı yüksek gole katkısı üst düzeyde olan oyuncunun performansı ise Beşiktaş’ta nasıl olacağı merak edilirken, taraftarın ise ortasaha ‘da çok güçlü olacaklarını dile getirmeye başlandı, Alex Teixeira Beşiktaş’ta en az 15 asist yapacağı ve 10 gol atabilecek kapasite ‘de olan oyuncular içerisinde gösterilmeye başlandı.

Taraftar ise oyuncunun yönetim ile birlikte açıklama yapmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Bu gelişme üzerine taraflar büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Transferde halen bazı pürüzler söz konusu. Ancak yönetim şu anda işe ‘bitti’ gözüyle bakıyor. Beşiktaş formasını giymeyi isteyen oyuncu da imza için gün sayıyor. İkinci etap kampına yetişmesi beklenen Alex’in, Beşiktaş’ın yeni sezondaki 10 numarası olması için artık sayılı günler var

Beşiktaş ‘ın bir süredir kadrosuna katmak istediği Alex Teixeira’da mutlu son oldukça yakın. Brezilyalı yıldızın menajeriyle hemen hemen her gün görüşme halinde olan Beşiktaş işi bitirme noktasına getirdi. Sergen Yalçın’ın takımında görmeyi çok istediği oyuncuyla ilgili pazarlıklardaki büyük fark eridi. Yıllık 2.5 milyon Euro isteyen yıldız oyuncuya ilk etapta 1.5 milyon Euro önerilmişti. Yönetim bu rakamın üzerine çıkarak teklife önemli başarı bonusları da ekledi.

Oyuncunun şuan ailesi ile birlikte tatil ‘de olduğu öğrenilirken Beşiktaş yönetiminin açıklama yapması bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş Willian Jose ile Galatasaray Layvin Kurzawa ile anlaşmaya yakın, Melih Demiral Juventus ile yollarını ayrılacak

HIZLI YORUM YAP