2022, 2023 Şampiyonu Fenerbahçe diyebiliriz! | Spor
DOLAR

32,4653$% -0.09

EURO

34,7081% -0.79

STERLİN

40,4906£% -0.78

GRAM ALTIN

2.436,30%0,02

ÇEYREK ALTIN

4.045,00%-0,24

a

2022, 2023 Şampiyonu Fenerbahçe diyebiliriz!

2022, 2023 Şampiyonu Fenerbahçe diyebiliriz! Belki çok erken olacak ama Oynanan Futbola baktığımızda oyuncuların durumuna baktığımızda Fenerbahçe’nin Şampiyon olması kesin diyebiliriz. Futbol bu ama Fenerbahçe diğer takımlara göre daha iyi durumda.

TEKNİK ADAM VE YÖNETİM HEDEFE KİLİLENDİ!

Evet Fenerbahçe belki de ilk defa hocasının ne istediğini iyi biliyor ve elinde olan mevcut durum ile iyi bir kadro oluşturdu. Asla yönetim takıma karışmıyor. Teknik adam ise hem oyuncularını sonuna kadar kolluyor. Yönetim teknik adama asla karışmıyor.

DERS OLACAK!

Fenerbahçe’nin yönetimi Belki de Türk futbolunun gelişmesine ve sonraki dönemde yönetimlerine örnek olacak bir tutum içerisinde. Burada örnek olan ise diğer yönetimler artık belki de teknik adamlarına kadrosuna karışmayacak! İstenildiği oyuncular alınacak gibi duruyor. Yoksa Fenerbahçe ligi artık domine eder.. Hem de uzun yıllar.

TARIŞMASIZ ŞAMPİYON!

Bu tutumlar devam ederse Fenerbahçe ligi büyük bir fark ile Şampiyon olarak tamamlar ikinci kim olur? Galatasaray kadrosu çok iyi fakat oyuncular isteksiz. Oynanan futboldan ne seyirci ende izleyici memnun. Başakşehir orta seviyede. Beşiktaş şuan için yarışta bile değil. oyuncuların nasıl durduğu tartışma konusu. Trabzonspor ise ligi dördüncü bitire bilir ama üçüncü olması bu futbol ile zor.. Jorge Jesus gerçekten bu ligin üzerinde bir teknik adam.. Adam diyorum oyuncuların duruşu değilmiş, Sahada kavga etmiyor. Şımarmıyor. Hakemin üzerine artık yürümüyor. kısaca Jorge Jesus Fenerbahçe’nin tüm ayarlarını değiştirmiş. Diyoruz ya teknik adam nasıl olur ders veriyor adam..

Kısacası

Şampiyon bu futbol ile Fenerbahçe.

ikinci üçüncü dördüncü kim belli değil!

Baykushaber.com / Spor Haberleri / Fenerbahçe

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray Beşiktaş Justin Tv! Dikkat!

HIZLI YORUM YAP