Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, İstanbul'a geliyor | Spor
DOLAR

32,3179$% 0.11

EURO

34,8205% 0.26

STERLİN

40,5419£% 0.3

GRAM ALTIN

2.400,16%0,30

ÇEYREK ALTIN

3.951,00%0,33

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, İstanbul’a geliyor

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, İstanbul’a geliyor

Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör arayışları hız kesmeden devam ediyor. Beşiktaş Yönetimi, Hollandalı bir teknik direktörle görüşmelere başlamış durumda. Başkan Hasan Arat, diğer adaylarla temaslarını sürdürüyor. Teknik direktör arayışlarında yeni bir döneme girilmiş durumda. Bruno Genesio ile yapılan görüşmelerin ardından olumsuz bir yanıt alınmış. Genesio’nun kararında kadrodaki olumsuzlukların etkili olduğu belirtiliyor.

Bu olumsuz yanıt sonrasında Beşiktaş Yönetimi, Hollandalı Giovanni van Bronckhorst ile görüşmelerini yoğunlaştırdı. Siyah-Beyazlılar’ın, Bronckhorst ile anlaşmaya yaklaştığı ve sözleşme süresinin 1,5 + 1 yıl olarak konuşulduğu bilgisine ulaşıldı. 48 yaşındaki tecrübeli teknik direktör, son olarak İskoçya Süper Ligi takımı Glasgow Rangers’ı çalıştırarak 68 maçta 2.01 puan ortalaması elde etti. Van Bronckhorst, kariyerinde ayrıca Feyenoord ve Guangzhou City takımlarını da başarıyla yönetti, Feyenoord ile 5, Rangers ile de 1 kupa kazandı.

Beşiktaş’ta yeni teknik direktör belirsizliği sürerken, kadro dışı kalan oyuncular Ghezzal, Rosier ve Aboubakar’ın durumu belirsizliğini koruyor. Yönetim, yeni teknik direktörün raporunu bekleyerek bu oyuncuların geleceği konusunda karar verecek. Ayrıca, Aboubakar’la yolların ayrılması durumunda cazip tekliflere açık olduklarını ifade ediyor.

TRT Spor’un aktardığı bilgilere göre, Beşiktaş Yönetimi, Giovanni van Bronckhorst ile prensip anlaşmasına vardı. Van Bronckhorst’un önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

Ayrıca, Giovanni van Bronckhorst’un ekibinde yer almasını istediği Jean Paul van Gastel ile ilgili olarak da Beşiktaşlı yöneticiler önemli mesafe kat etti. Hollandalı yardımcı antrenörün transferi için NAC Breda ile yaşanan anlaşmazlığın çözüme kavuştuğu ve van Gastel’in Beşiktaş’a katılma kararı aldığı ifade ediliyor.

Giovanni van Bronckhorst’un teknik ekibi belirginleşiyor. Yardımcı antrenörler arasında Roy Makaay, Jean-Paul van Gastel ve Denny Landzaat’ın bulunması bekleniyor. Bu isimlerle birlikte Beşiktaş, yeni teknik heyetiyle güçlü bir yapı oluşturmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Nuri Şahin, Borussia Dortmund’un Teknik Direktörü olacak

HIZLI YORUM YAP