Bayern Münih, Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, nasıl izlerim? | Spor
DOLAR

32,2687$% 0.06

EURO

34,7905% 0.21

STERLİN

40,3269£% 0

GRAM ALTIN

2.403,00%0,42

ÇEYREK ALTIN

3.946,00%0,45

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Bayern Münih, Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, nasıl izlerim?

Bayern Münih, Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, nasıl izlerim?

Bayern Münih Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, nasıl izlerim? UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı, A Grubu’nda devam ediyor. Galatasaray, 8 Kasım Çarşamba günü Almanya temsilcisi Bayern Münih’e konuk olacak. Bu kritik karşılaşma, Münih’teki ünlü Allianz Arena’da oynanacak ve Türkiye saatiyle 23:00’te başlayacak. Galatasaray’ın deplasmanda Bayern Münih ile yapacağı bu maçı Portekizli hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre yönetecek. Nobre’nin yardımcılıklarını Pedro Nuno De Sa Martins ve Paulo Ricardo Duarte Bras üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Andre Filipe Domingues Narciso olacak.

Galatasaray, A Grubu’nda şu ana kadar çıktığı 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadı. Bu maç öncesinde grubun lideri Bayern Münih ise ilk 3 maçını galibiyetle tamamlayarak liderlik koltuğunda oturuyor.

Aynı saatte oynanacak diğer bir mücadelede ise Kopenhag, Manchester United’ı ağırlayacak. Galatasaray, bu zorlu mücadelede tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın forma giyip giyemeyeceği konusunda belirsizlik yaşıyor. Muslera’nın forma giyememesi durumunda kaleyi Günay Güvenç koruyacak. Ayrıca, grup maçlarında 2 sarı kartı bulunan Sergio Oliveira, bu karşılaşmada sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

Bayern Münih cephesinde ise stoperler Matthijs de Ligt ve Tarek Buchmann ile sol bek Raphael Guerreiro, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada süre alamayacaklar. Bayern Münih, son 6 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı ve bu istikrarını sürdürmeye çalışacak.

Maçın yayın bilgilerine gelirsek, Bayern Münih-Galatasaray maçını izlemek için EXXEN platformunu takip edebilirsiniz. Maçın sonucu grup sıralamasını da etkileyebilir. Şu anki grup sıralaması şu şekilde:

  1. Bayern Münih: 9 Puan (+4 averaj)
  2. Galatasaray: 4 Puan (-1 averaj)
  3. Manchester United: 1 Puan (-1 averaj)
  4. Kopenhag: 1 Puan (-2 averaj)

Spor tutkunları için bu karşılaşma, heyecan dolu anlara tanıklık etme fırsatı sunacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Shakhtar, Barcelona’yı Devirerek UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Dikkatleri Üzerine Çekti

HIZLI YORUM YAP