Agüero Barcelona Yolunda! | Spor
DOLAR

32,2846$% 0.02

EURO

35,1163% 0.06

STERLİN

40,9344£% 0

GRAM ALTIN

2.472,70%0,28

ÇEYREK ALTIN

4.001,00%0,34

a

Agüero Barcelona Yolunda!

La Liga‘nın dev ekibi Barcelona; bu sezon yaşadığı hücumcu problemini çözmek adına yıldız bir ismi gündemine aldı. Manchester City’nin efsane oyuncusu Sergio Agüero’yla temasa geçen Barça; sözleşmesi biten Arjantinli starı renklerine bağlamaya çok yakın.

10 yıllık Manchester City macerasına son verme kararı alan Sergio Agüero; geçtiğimiz günlerde ayrılma kararını, kulübün web sitesi aracılığıyla açıklamıştı. O günden bu yana Katalan ekibiyle anılan Arjantinli forvet, önümüzdeki sezonu Barcelona formasıyla geçirmeye çok yaklaştı. Arjantin Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı olan Lionel Messi’nin de katkılarıyla gerçekleşmesi beklenen bu transfer; İtalyan medyasının ünlü spor muhaberi Fabrizio Romano tarafından, detaylarıyla birlikte açıklandı.

Manchester City’nin 29 Mayıs’ta Chelsea’yle oynayacağı Şampiyonlar Ligi finalinin ardından resmi imzaların atılacağını belirten Romano; 32 yaşındaki golcünün 2 yıllık bir sözleşmeyi imzalayacağını belirtti. Agüero’nun 10 milyon euronun altında bir maaşı kabul ettiğini söyleyen Romano; sözleşmenin içerisinde bir de Şampiyonlar Ligi kazanma bonusu olduğunu söyledi.

Barcelona’da yıllar sonra yeniden başkan seçilen Joan Laporta’nın “eski günlere dönüş” vaadinin ilk parçası olarak görülen bu transfer; Barça’ya pek çok yıldızın adının geçmesine sebep olabilir. Ayrıca Lionel Messi’nin de kalma kararı alması beklenen bu süreçte, Barcelona’da eski günlerin habercisi bir takım ortaya çıkabilir.

Agüero’yla birlikte ismi anılan bir diğer isim Memphis Depay ise; yine Romano’nun haberinde belirtildiği üzere, kısa bir süre sonra resmen Barcelona formasını giyecek. Sözleşmesi Haziran ayında sona erecek Hollandalı oyuncu, 4.5 yıllık Lyon kariyerini Barça’nın teklifiyle sonlandırabilir. Tecrübeli golcüyü Barcelona teknik direktörü Roland Koeman’ın çok istediği ve kadroda önemli bir parça olacağı öğrenildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ceyhun Gülselam’dan Mustafa Cengiz’e yanıt Ben hiç bir zaman icraya vermedim!

HIZLI YORUM YAP