Youtuber Orkun Işıtmak'ın kreşteki son videosu olay oldu! Trollere cevap verdi! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5309$% 0.08

EURO

34,9427% -0.21

STERLİN

40,8317£% -0.18

GRAM ALTIN

2.440,88%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%0,19

a

Youtuber Orkun Işıtmak’ın kreşteki son videosu olay oldu! Trollere cevap verdi!

Youtuber Orkun Işıtmak’ın kreşteki son videosu olay oldu! Trollere cevap verdi! Ünlü fenomen ‘in çocuklara çektiği video sonrası trol grupları harekete geçti ve sosyal medyada gündem oldu. zaman ,zaman çektiği videolar ile gündeme gelen ünlü ismin açıklaması ise ailelerin izni dahilinde olduğunu gösterdi.

TROL GRUPLARI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU! TAG ÇALIŞMASININ YAPILDIĞI ALAN VE KİŞİLERİN TESPİTİ İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

“PEDAGOGLAR BİR SIKINTI GÖRMEDİ”

Bu şahısların paylaşımları sonrasında videoyu farklı farklı öğretmenlere, avukatlara, psikologlara, psikiyatr ve pedegoglara gösterdik, hiçbiri bir problem göremedi. Ayrıca Twitter’da yoğun bir şekilde paylaşılan Youtube Shorts videosu, Squid Game özelinde yapılan bir uyarlamadan ibarettir. Videonun tamamı değildir.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

Toplumu haksız yere galeyana getirdikleri, beni ve anaokulunu kapattırmakla tehdit ettikleri, hakkımda sosyal medyada “karalama” kampanyası başlattıkları için bu troll grup hakkında tek tek suç duyurusunda bulunduk. Peşlerini bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz. Videoyu izlemeden yorum yapmayın, kimsenin de hakkını yemeyin!”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rihanna’ya benzeyen kadın, Karaköy’ü karıştırdı!

HIZLI YORUM YAP