Wanda Nara, Mauro Icardi'nin yarı çıplak pozlarını paylaştı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Wanda Nara, Mauro Icardi’nin yarı çıplak pozlarını paylaştı

Galatasaray’ın başarılı golcüsü Mauro Icardi, performansındaki düşüşle beraber ortaya atılan “kilo aldı” söylentilerine eşi Wanda Nara’nın çektiği etkileyici üstü çıplak fotoğraflarla yanıt verdi. Galatasaray’a transfer olduğu günden itibaren attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran Icardi, son dönemdeki performans eleştirilerine karşılık vermek adına sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

21 Ekim’de Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle istikrarlı bir performans sergileyemeyen Arjantinli yıldız, lig ve Avrupa’da oynadığı 10 maçta sadece 3 kez fileleri havalandırabildi. Icardi, fazla kiloları konusundaki söylentilere eşi Wanda Nara’nın objektifinden üstü çıplak bir şekilde çekilen fotoğraflarla karşılık verdi. Instagram hesabından paylaştığı bu çarpıcı karelerle birlikte, “Günaydın gurme kahvaltım. Kişisel fotoğrafçım her anı, odak dışı olması gerekenleri bile yakalıyor. @wanda_nara” notunu düştü.

Icardi’nin cesur paylaşımları, kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Galatasaray taraftarları da bu etkileyici fotoğraflara beğeni ve olumlu yorumlarla karşılık verdi. Bu hamlesiyle Icardi, sadece sahadaki yetenekleriyle değil, aynı zamanda özel hayatındaki cesur duruşuyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenomen, Şarkıcı Ece Ronay gözaltına alındı! Eski Eşinin işyerini Kurşunlandığı İddia edildi

HIZLI YORUM YAP